Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Botowanie Aż Miło !

SonSon♫

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jeszcze tylko 17 dni :) juz mam dochod jakies 320 zl :) bo kupilem na 60 dni i na kazdym serwerze prawie roztawione po 20 kont :D trzepie kase a potem na allegro yang sellerom opycham :D

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

no coz.. gdybys mial takiego kompa jak ja to by ci chyba st***ł ten co w sygnie mam do komp brata nie moj ja mam ze 4x lepszego :)

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Jak ja widze te botki to mi sie odechciewa grac na Pl'u

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

hubi

16 gb ram i masz4x lepszy? 16 x 4 = 64

juz ram sie nie zgadza noobku^^

sygne moge wziasc z neta ; oooo

zaraz dodam najlepszego kompa i tesh bende taki fajowy jak Ty <33 asz mi cjebie shal wierzz?

Opublikowano

brayantgk popieram Cię w 100%... nawet takiego kompa nie stać na takie coś... a jak jest to możliwe to pewnie nic nie możesz zrobić na kompie i do tego masz ogromne lagi... prawie pół tysiąca kont... coś nie tak...

Do tego @Up nie bierz tak dosłownie, że all 4 razy lepsze...

A co do tematu, tradycyjny krajobraz metka...

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Opublikowano

Hubi jesli to twoje botki rzucił bys mi kilka drobnych moze tak z 20kkk nie obraże się :D:D

A co do tematu to oczywiście shinshoo, kraina botów :D

Opublikowano

Botki pracują non-stop..

Yangi na allegro po 65zł za 4kkk o.O

Niedawno po 3.50zł za 1kkk ..

Chyba GM'y wzieli się do pracy ; ]]

34127134971236946388.png

Opublikowano

Pokaż mi ta aukcje ze 65zł ;x a po dwa nikt by za tyle nie kupił ;] góra tydzien i znikną te 5-6 aukcji po 12zł ;] wszystko wróci do normy ;) Bo botki pracują co dziennie widze ;] w chu ich ;]

Opublikowano

@Hubi1999

Dojebales niezle z tym kompem po 1.karta graficzna by sie zesrała a nie otworzyła ci tyle metkow chyba ze bys setting caly zmienil ale wtedy pozyla by ci 3 dni i padla ;]

po 2 ram nie wyrobi musialbys miec 128 gb i procesor 100x rdzeniowy. powodzenia procki 100x wychodza w nast roku cena detaliczna 2000 tys euro ;] popis ci nie wyszedl

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Cabal: Jupiter

Lvl: 48 :) - rośnie w zastraszającym tempie

Klasa: Warrior

Mars

Lvl: 180

Klasa: FS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...