Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O Szmaragdy

idekrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie zapytanie do ludzi kumatych . gram na privie DragonMT2 i weszły 22 kwietnia . nowe bronie ktore sie ulepsza SZMARAGDAMI dropią one bardzo bardzo żadko . przez 3 nocki tylko 1 . kumplowi 2 . i inni jakos nadropili minimum 50 ICH . a chodzi po 1kkk za 1.. poprostu czy macie coś lub wiecie jak to zbugować by ulepszac je bez szmaragdów lub załatwic szmaragdy jakos inaczej ;) ? potrafie ulepszac przez ' STONE ' - dla kumatych . ale i tak wtedy trzeba szmaragd. jak cos wiecie prosze o odpowiedz ;)

Opublikowano

Jak coś to bez ulepszaczy sie ulepsza w DT

Nie pomoge bo nie gram na DragonMt2

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

w DT nawet nieda sie ulepszac tych broni bo zablokowane . i jeszcze jedno . z tego co mi kumpel mówił to oni w tych broniach niemają 10% ludzi a powinno być . co jest raczej podejrzane;). i takie pytanie jeszcze jak sie wpisywało te ID ? bo dawno niegrałem . w consoli itp. i jak dokładnie ? np. numerki ' 320 ' to co przed?

Opublikowano

Masz Clienta servera ?? Ulepszaj w DT,

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

przecież tłumacze ,że nieda sie ulepszać tych broni w DT . wogole sie nieda. nie ,że niedziała tylko sie nieda. zablokowane.

Opublikowano

idekrr gram na Dragonie i nie ma innego sposobu ;D a szmaragdy nie chodzą po 1kkk tylko po 600kk kumpel kupił niedawno.

Pamiętaj nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem!!!

Zbieram - , a tak naprawdę to +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...