Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam pytanie

Co to są te makry chodzi mi o te obrazki co je się podpisuje i wpisuj dowolny tekst pod nimi. Na pierwszy rzut oka to spam bot jak przynajmiej tak zauważyłem.

To czy te makry oprócz spamowania można do nich wpisywać jakieś komendy np by wybierały najbliższe cele czy coś innego jak tak to mam już pomysł nja bota

Nie wiem no to jak ktoś wie co to są te makry i w ogóle i proszę o odp.

Edit

to pytanie jest nie aktualne bo już sie dowiedziałem większości ale mam drugie pytanie

Potrzebuje kilka komend

Jakaś komenda która by zrobiła tka by makro po skończeniu działania znowu się uruchomił i tak w kółko

Jeśli niema to jakiś na to by wywaołać makro to bym zrobił 2 identyko i by sie na wzajem wywolywały

Komenda która by podnosiła itemy z zaznaczonego celu(NAJLEPIEJ jak by można było wpisać jakie itemy moża posnieść)

Te 2 komedy pomogą zrobić w pewnym sensie zrobić bota może nie doskonalego ale bota

Czekam na odp

Opublikowano

Owszem, można zrobić wiele, wiele ważnych rzeczy ;)

narazie jestem zielony, ale wypytam chłopaków z gildii, i jak coś, podrzucę parę makr ;)

@EDIT

doczytałem twój post. co do podnoszenia itemów, jest addon Lotomatic. a co do zapętlenia, to będzie trudno, ponieważ nie jestem dobry w makrach ;)