Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytań O Zakładanie Miasta

devios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam kilka pytań, na które chciałbym poznać odpowiedzi. Pytać na chacie w grze nie chcę, ponieważ jest tego za dużo, a chat ma zaburzoną komunikację poprzez brak polskich znaków i szybko znikający tekst.

1. Ile kosztuje działka pod miasto? Zakładam, że nie jest to 110*powierzchnia, bo np w Silesii sprzedają działki za 5000, pewnie wymiarów 9x10. Sprzedawaliby 2x taniej, niż kupili?

2. Jak wysoka i jak głęboka jest działka? Czy może można to ustalić indywidualnie z moderatorem?

3. Jeśli sprzedałbym komuś ziemie pod dom z mojego cuboida to musi on zapłacić za przebukowanie go, czyli tak jakby drugi raz? Oraz czy zostanę współwłaścicielem tego gruntu?

4. Czy da się zrobić "dziurę" w cuboidzie, czy też musi to być prostopadłościan bez żadnych wyrw?

Pozdrawiam!

Opublikowano

1. Dzialka 9x10 kosztuje 5000Euro, inne a*b*100

2.W miescie ograniczone- 15kratek w gore i nie wiem ile w dol. Po za miastem nie ma ograniczen

3.nie musi placic za przebudowanie go

4.Musi byc prostopadloscian

@Up mnie wyprzedzil ale uwazam ze ja lepiej wyjasnilem :] wiec jesli pomoglem daj +

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

• Dodaj nową pozycję...