Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Gamersfirst.Pl

wieczny11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczcie obrazek.

post-15910-0-45341800-1303717262_thumb.png

I mam email ale hasła nie mam i nie moge odzyskać i co teraz mam zrobić.

Również nie znam tych żeczy do konta z warrocka zeby je odyskać.

I lipa bo już na tym koncie nic nie moge zrobić ani premki kupić ani broni nic. konto ma ponad 800g1 32lvl prawie i co?

Czy da rade to jakoś obejści żeby nie zmieniać hasła z moimi bezdanowymi danymi??

DA RADE COŚ Z TYM ZROBIĆ?

PROSZĘ O POMOC

wiecznus18.png

^^

Opublikowano
Czy da rade to jakoś obejści żeby nie zmieniać hasła z moimi bezdanowymi danymi??

grać dalej co prawda na starym haśle możesz, ponieważ akceptacja zmiany hasła polega na wysłaniu linku weryfikacyjnego, który należy zweryfikować (in. zaakceptować zmianę hasła, na podany w tym samym emailu)

na twoim miejscu spróbowałbym wysłać message na nowy email do którego znasz hasło, ale przypuszczam, że nie puści, iż potrzebuje poprawności email

jeżeli tak, to nie pozostało ci nic innego, jak napisanie ticketa: http://www.mpcforum.pl/topic/140963-tut-jak-napisac-ticketa/

"Alea iacta est!"

Opublikowano (edytowane)

grać moge ale nie kupie zadnej premki ani broni na g1 to takie konto jest bezsensu

ticketa to chyba z innego konta bo z tego nie moge

Edytowane przez wieczny11

wiecznus18.png

^^

Opublikowano

już zrobiłem ale mi oto chodzi zeby bylo bronie i premki kupywać można ja nie potrzebuje tego emaila czy tam zmieniania hasla mi wystarczy zeby ta strona co na ss to znikla zeby bylo earn g1 czy cos zeby nie bylo trzeba zmieniac hasla

wiecznus18.png

^^

Opublikowano

Jak podasz używane na nim kody ESN, datę podaną przy rejestracji etc.. to może Ci pozwolą email zmienić : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Mam ten sam problem :x

Napisalem ticketa z podanym kodem na golda ( kiedys aktywowalem na koncie ) . Zobaczymy co z tego bedzie ;f

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Ja miałem podobnie napisałem ticket'a ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi.

Podałem kody na prem. i kiedy je używałem co było łatwe bo co miesiąc w ten sam dzień kupuję gold na 3 dni.

A ponadto podałem im promo cody których urzywałem, bo ciągle miałem je na e-mail'u bo kupiłem promo cody na allegro.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Wejdz na inne konto i napisz ticketa oni to sprawdza i moze odzyskasz.

Myślisz że ich to obchodzi?? Pomarzyć można... <_<

Nothing to do here.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...