Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Dr Pepper Code

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak wczoraj o 20;00 wygralem aukcje z kodem i napisalem gosciowi na email ze wygralem aukcje bo tak trzeba zrobic ale dalej nic nie odpowiada kredytow mam 3 niewiem gdzie reszta a kodu dalej niemam na emailu prosze o pomoc daje +

Opublikowano

Na emailu powinno Ci się pokazać , że wygrałes aukcje i taki link wchodzisz tam coś pisze dajesz Sent Mail i go powiadamiasz że wwygrałes a za pare minut powinien Ci kod przyjść przynjamniej ja tak miałem

Opublikowano

sorry ze nie tym temacie , ale nie bede zakladal nowego tematu wiec pytam tu czy kody dr. pepper znowu działają i możne je uzywac , bo od poczatku roku kody nie działały ;/

883a4c6552b8d08bd8203d21788fd86dee4c2908.png

f85e60776e51e6e4dd19d8a111bbb648db2b4459.png

Opublikowano

@nammles

sorry ze nie tym temacie , ale nie bede zakladal nowego tematu wiec pytam tu czy kody dr. pepper znowu działają i możne je uzywac , bo od poczatku roku kody nie działały ;/

- Sory, że nie w temacie, ale raczej dostaniesz za to warna...

Typo pewnie Cię oszukał, też tak miałem - możliwe też że nie mógł na kompa...

Pewnie licytowałeś ten kod na Listii, więc pamiętaj że to amerykańce ślą te kody, co oznacza że u nich jest inna godzina ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zbieram-

Opublikowano

Dobrze ale juz czekam 3 dni i nic niewiem co zrobic a normalnie juz cieszylem sie u skakalem z radosci a tu lipa gosciu pisal ze jest nowy lol ale to nie zmienia faktu ze nie wysle mi kod