Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na Literki?!

Alver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzialem ostatnio film na youtube przedstawiajacy hack na literki

ze gra sie 1 mecz i ma sie caly zestaw literek .

Koles mial aw50f i tmp9 na 56 dni Oo

wiecie cos na temat tego hacka?

Opublikowano

to napewno nie hack tylko koles gral na single round i wygral te bronie a na tyle dni przestawil date w kompie i taki hack pomoglem daj 5

Pomogłem daj 5*

userbarwitcher5.png

userbarwitcher2.gif

userbarwitcher3.gif

Opublikowano

Hmm ciekawe

Bo mój kumpel na innym forum znalazl temat na ktorym byl screen w ktorym koles mial na 103 dni tmp?

Tez jestem ciekawy jak to zrobil ;/

Opublikowano

ludzie jak sie nie znacie to nie obrazajcie chociaz ludzi jak mowie ze to bug wizualny i koles zmienil date w kompie to ma na tyle dni ja mialem famasa na 999 dni wystarczylo cafnac date a skonczyl sie po 1 dniu

A i koles ma ladne lagi

Pomogłem daj 5*

userbarwitcher5.png

userbarwitcher2.gif

userbarwitcher3.gif

Opublikowano

ale chodziło o to że może istnieć cheat który po 1 meczu wbija od razu wszystkie literki ale tego nikt nie może udowodnić

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ale ja mam inne wytłumaczenie

jeżeli miał premke wcześniej i miał bardzo dużo dinarów to może kupił 2 razy tą samą broń

idze tak zrobić ale musi też być bug bo ja nie sprawdzałem ale mój kumpel kupił raz MP5K i mu nie wyskoczyło ze ma kupione, kupił jeszcze raz i wyskoczyło mu że ma na 60 dni i miał na 60 dni MP5K ale musi być wtedy jakiś lag albo bug jakiś mu sie zrobił ;p

a hack an literki może kupił ;p <kto wie?>

Opublikowano
ale ja mam inne wytłumaczenie

jeżeli miał premke wcześniej i miał bardzo dużo dinarów to może kupił 2 razy tą samą broń

idze tak zrobić ale musi też być bug bo ja nie sprawdzałem ale mój kumpel kupił raz MP5K i mu nie wyskoczyło ze ma kupione, kupił jeszcze raz i wyskoczyło mu że ma na 60 dni i miał na 60 dni MP5K ale musi być wtedy jakiś lag albo bug jakiś mu sie zrobił ;p

Żaden lag ani bug kupujesz dwa razy i masz na 60 dni ja miałem mp7a1 na 120 jak oszczędzałem.

• Dodaj nową pozycję...