Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Ps] Pegaz Tag

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taag.png

Program: Photoshop cs3-cs5

Poziom: Łatwy

Notka: Tym tutorialem chce pokazać zwłaszcza nowicjuszom, że praca to nie tylko tło+ render.

Mam nadzieję ,że dzięki temu tutkowi zobaczą również opcje jakie są zawarte w PS'ie i będą potrafili ich używać by udoskonalać swoje prace.

pegaztagpart1.png

part2sh.png

part3v.png

PACZKA

http://www.megaupload.com/?d=LCLESDIN

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=85af1c374e5b2b1c58fb92f3710dcf5741c4cb8f413a467a7241eb62205d0c1d-1303719356

Opublikowano

Naprawdę bardzo dobre, jak dla mnie to jest dzieło sztuki, pomijając pracę Dudsunowej xD (Jak źle napisałem to przepraszam)

Na pewno skorzystam z twojego poradnika i potem zobaczymy co mi z tego wyjdzie :)

aha noi plusik na szczęście :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Hej, fajnie wyszło, ale ramka zbędna, a napis i powielenie kształtów do dupy, szczerze powiedziawszy.

@Krzysztofa, tak napisałeś źle.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Każdy ma swój gust, ale mi się nie podoba.

Ogólnie dobrana zła kolorystyka no i render nie za ciekawy. I ta ramka - brr <_<

Ale jak by dać jakąś operację z Deviant'a, użyć czegoś z Topaz Labs, to może wyszłoby na ludzi =)

To tylko moja opinia.

@Ja się nie znam na grafice ? Wiesz co ? Siedź dalej w GIMP'ie czy Paint.net'cie, bo to co robisz to porażka.

A to, że robię takie sygnatury, to tylko mój wybór.

Opublikowano

NISMO gdzie masz źle zrobiona kolorystykę?

Popatrz na swoją prace gdzie z jednej strony masz zieleń z drugiej ciemny niebieski.

Juz nie mówię o zielonej wstrętnej ramce i zaokrąglonych rogach.

Edit: aa zapomniałam dodać ,że "WTOPIENIE" to dla Ciebie pojęcie abstrakcyjne.

Wiem ,że mnie nie lubisz ale nie wal głupich komentarzy tylko po to by mi zbrzydnąć jeszcze bardziej.

Zwłaszcza ,że gówno wiesz o czymś takim jak kolorystyka (pamiętam te twoje żółto, brązowo, czerwone prace , przekontrastowane tak ,że widać je było stąd do Ameryki)

@DOWN

Bo mnie krew zalewa jak osoby nie znające się nawet w 1% na grafice piszą tego typu komentarze które nie maja na celu wypowiedzenia się na temat tuta a po to by komuś dogryźć.

Później wchodzi taki newbie, widzi koment ,że jest zła kolorystyka i mamy efekty w Galeriach..

Niebieskie tło , brązowy render...

Ja dzisiaj serio gryzę -.-

Opublikowano

Efekt jest jaki jest i koniec kłótni między wami: podać sobie rączki, ucałować sobie nawzajem (dot. szczególnie Nlsmo).

Poradnik ma uczyć, a ten taki jest, więc łap add.png i ciii... koniec spamu i flamewaru! ; )

@Nlsmo (up)

Nie przesadzaj :angry: .

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Każdy ma inny gust.

Tutaj jak autorka powiedziała, że nie liczy się outcome, tylko możliwości photoshopa.

Ja osobiście czekam, na poznawianie tego programu, bo mi również się znudził schemat : Render Tekstura Pędzle.

Już wolę dawać czasami same zdjęcia.

Uwielbiam białe ramki, lub też w innych kolorach, cienie, itd. a także obrazy z kontrastem, tutaj to widać bardzo mi się podoba.

Czekam na dalsze Twoje tutoriale.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Bardzo fajny tutek gdyby nie te napisy i powielenie kształtów było by bardzo przyzwoicie.

+ dla Ciebie :)

@#Krzysztofa pisze się "dudsonowa" z małej literki :)

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdybyś popracowała nad równomiernym światłem, padającym na pegaza tylko z 1 strony, było by naprawdę dobrze.

Prosto, ale konkretnie. Dla mnie ok.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny tut. Dopiero zaczynam zabawę z Ps'em wiec na pewno przyda misie na przyszłość to co w nim zawarłaś. Leci +'ik

76561198039595471.png

• 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli chcecie reupa, musicie pisać bezpośrednio do Wrednej. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...