Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium Visual - Zombie Opk, Czy To Możliwe?

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przed chwilą skończyłem rundkę Zombie OPK i ku mojemu zdziwieniu dostałem b. dużo expa. Sprawdziłem - miałem moje 20% boost i dodatkowe +50% z premium! Nie posiadam ŻADNEGO premium, jedynie włączyłem sobie Visual Platinum i za 4.5k pkt. na Broken Sunset otrzymałem ponad niecałe 3k XP. Czy to możliwe? A być może ten bonus to też Visual, a exp dobrze poleciał?

Opublikowano

to jest tylko Visual nie może zadziałać bo to tak jak by tylko zmienia textury obok naszego Lvl ... NIE MASZ SZANS ;]

Zbieram +

Opublikowano

NO WŁAŚNIE! Dlatego pytam, czy to możliwe, zrobię jeszcze 1 rundkę, jeśli znów będzie to samo, zrobię screena i wkleję tutaj.

Opublikowano

Wiem, że to visual, ale zaciekawiło mnie to, że pisało +50% exp. Mój błąd, że nie sprawdziłem sobie XP wcześniej.

Opublikowano

Tak zawsze pisze ale to tylko visual, a za 4'5 k punktów zawsze się dostaje ok. 3 k EXP i 2759 DINAR'ów ale ja polecam (tylko jak ktoś ma glod prem.) zagrać do minimów 6,8 k punktów wtedy dostaje się maksymalną ilość EXP i DINAR'ów ale polecam to tylko dla tych co mają gold prem. np. na 3 dni to dostaje się +50% EXP czyli dokładnie 5159. Wiem bo sam co miesiąc gram jak kupie prem. na 3 dni i zawsze kupuje famas'a, mp5k, PSG, G36, mp7a1, adrenalinę i to wszystko na miesiąc chyba że zarobie i kupie sobie na 2 miesiące.

Jeżeli pomogłem to daj +

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Najlepiej raz w miesiącu kupuj prem. gold na 3 dni i zasuwaj na "Zombi OPK" i nakupuj sobie broni ja tak robie i nie narzekam ma famasa, PSG, g36, mp7a1, mp5k, adrenalinę i coś jeszcze.

Tylko ostrzegam, że będziesz miał pełno roboty bo dojść do 6,8 k punktów nie jest tak łatwo, a trwa ok.25-30 min to pomyśl ile czasu na to poświęcisz i ile razy przejdziesz "zombi OPK", ale się opłaca bo będziesz mieć super bronie.

Ja polecam żebyś kupił sobie m60 lub m249 minimi na 3 dni, niema różnicy którą z nich wybierzesz bo będziesz mieć no spread i no recoil ale polecam m249 minimi bo ma więcej pocisków a dmg niemal takie same różnica 2 procent, ale jeżeli będziesz grać normalnie z innymi na internationalu to polecam m60 o wiele celniejsze.

Jeżeli pomogłem daj +

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...