Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga - Ktoś Ukradł Mi Kwiatka Sprzed Domu

xenex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zgłosić kradzież - mianowicie w przeciągu ostatnich kilku dni ktoś ukradł mi kwiatka (robiąc lampe uliczną)

SS na dowód

20110424223809.png

Złodzieja proszę o odłożenie kwiatka w te miejsce:

20110424224624.png

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Nie, to nie jest żart, zaczyna mnie to przerażać co się dzieje na tym serwerze, jakie hamstwo zaczyna na nim panować.

Akcje moderatorskie są karygodne, stawia lampe oka, rozumiem ale czemu nie zostawi wszystkiego obok tak jak było? Może najlepiej by było gdyby mi chate zdemolował?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Prawda z tym co się dzieje na serverze

ja sam mogę ci dać tego jednego kwaitka ale tu nie o to chodzi, bo to nie ja go zabrałem

Najlepiej jak ktoś by się spytał czy tutaj może dać tą latarnię a nie bez pozwolenia i zabierać kwiatki jeszcze :X

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

@UP 1 słowo-spam=raport

A co do tematu to nie przeraża mnie chamstwo na serwerze lecz to, że ciągle ktoś zakłada nowe IDIOTYCZNE tematy.

Kwiatka ci ukradli i co może teraz mają sprawdzać wszystkie logi żeby ktoś dostał bana za postawienie latarni czy zabranie kwiatka.

Administracja ma co innego do roboty.

Teraz gdy jest ten 2 serwer to część spoko graczy poszła z tego starego...

Jak będę miał premium to znajdę jakiś fajny serwer z w miarę ogarniętymi graczami.

A puki co wystarczy mi serwer no hamachi na moim kompie udźwignę kilka osób bez lagów z zwierzętami i potworkami..

Opublikowano

Z kwiatkami jest taki bug, że czasem gdy coś koło nich jest, to one "odskakują" i można je podnieść, więc nie musi to być kradzież.

Opublikowano

To może ja ci oddam tego kwiatka żeby ten spam zakończyć ? :|

Edit:

Po co piszesz o zwrot kwiatka jak skrzynia jest zabezpieczona a miejsce gdzie kwiatka nie ma jest na Cubie ? :|

Daj

minus.png ... Dziękuję liptonlalala.gif

• Dodaj nową pozycję...