Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krzysiex2, Zajete1, Rudy, Halus, Merx

Guard.Buba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa, zal mi cb chłopcze. Mam bana na 14 dni a najmniej tam rozwalałem omg., wgl skąd wiesz, że ja coś rozwalałem weź się kurwa ogarnij idioto...

Domagam się o skrócenie bana do 7 dni .

JAKI DESPERAT HAHAHA. Mają plugin big brother, ktoś Bube poinformował [pewnie] że ma zgrifowaną chatę, i opiszę Ci szereg prawdopodobnych wydarzeń nawet.

Buba dociera na miejsce, zaciera łapki i wpisuję, /bb here Wyskakuje mu info że w/w nicki coś tu nabroiły, no to klika sobie ładnie "t" i wpisuje "/bb stick 2" i przedmiotem o nazwie history log bada teren, i widzi np. "22:18:54 Rudy broke block glass" KONIEC

Opublikowano

Wzór nadawania blokady:

Tytuł tematu: <nick gracza>

Opis tematy: <czas bana>

W środku tematu musi być umieszczony dowód na przykład:

Film

ScreenShot

Nie masz dowodu

3RQJm.jpg

Weteran
Opublikowano

Kurwa, zal mi cb chłopcze. Mam bana na 14 dni a najmniej tam rozwalałem omg., wgl skąd wiesz, że ja coś rozwalałem weź się kurwa ogarnij idioto...

Domagam się o skrócenie bana do 7 dni .

Obraza członka grupy administracyjnej, proponuje zwiększyć bana do hmm... perma?

Opublikowano

Krzysiek idź przeczytaj regulamin serwera i zobacz do jakiej grupy należy buba pomogę ci znaleźć, pod avatarkiem buba ma napisane "MPC coders team" czy coś takiego co oznacza że należy do tech grupy czyli jest adminem a regulamin serwera mówi jasno patrz na pierwszy punkt i jego podpunkty

http://www.mpcforum.pl/topic/285184-regulamin-serwera-minecraftmpcforumpl/

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

A jemu się chce wklejać screeeny bo ty sobie tak po prostu chcesz.. Admin to admin i raczej nie dałby Ci 14 dni za darmo.

Opublikowano

Fajny double-post = warn używaj opcji edit

A twojego wieku nie znam ale wnioskuje iż masz poniżej 12 lat patrząc po twoim stylu pisania

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Buba jest Administratorem serwera. Administracja bana BEZ POWODU NIE DAJE, a za obrazę administratora możesz dostać perma w nagrodę.

Jak wiadomo w każdym regulaminie jest napisane "Administracja jest nieomylna, i kary przez nie wymierzone są ostateczne i słuszne."

Albo pomyliło mi się z Bogiem, ale na jedno wychodzi bo Administrator ma władze absolutną.

Opublikowano

Mam taka prosbe do moda dac mu perme albo 21dni i zamknac temat bo ta klutnia bedzie sie ciagnela dlugoooo a i tak nic nie zmieni na lepsze

Opublikowano

przez twoje posty dostaniesz perma... jakbyś zostawił w spokoju adminów i graczy, byś poczekał 14 dni to byś miał spokój, a tak masz perma dziwko.

@edit 666 post

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Dziwko?? To bylo do mnie ? Niewyple natury??

Kłótnie to wy znowu zaczynacie...]

ehe

up@@

Siedze na tym forum kurwa juz pare godzin i taK SIE ZASTANAWIAM dlaczego chleba nie wziąłem bo strasznie duzo pasztetu się tu udziela...

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...