Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Wieter20 Aiw Hook(Usunięty Spam)

Brucie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunąłem spam dzięki czemu nie wiadomo od razu, że się cheatuje. Dźwięki zostawiłem, jeśli ktoś nie chce to wystarczy usunąć folder Sounds.

Download: KLIK | SKAN

1. Odpalamy mw2 i minimalizujemy.

2. Odpalamy Winject w trybie administratora, wybieramy proces iw4mp.dat, i plik RIP.dll ze ściągniętej paczki.

3. Wracamy do mw2, wbijamy na jakiś serwer, naciskamy + na klawiaturze numerycznej, dll zostanie injectowany do procesu.

4. Klawisz Delete służy do otwierania i zamykania menu, klawisze ▲▼ do poruszania się po opcjach, a klawisze ◄► do aktywacji i dezaktywacji opcji.

Można wychodzić z serwera i wchodzić na inne, ktoś nas może wyrzucić a i tak nie będziemy mieli Steam Authorization Failed xD

Opcje:

• Aimbot
    • FFA Mode
    • Is Visible Checks
    • AimBone
    • AutoShoot

[*]Name Esp

• Box Esp
    • Distance Esp
    • Turret Esp
    • Heli Esp
    • Plane Esp
    • Grenade Esp
    • Pick up Esp

[*]No Recoil

Opublikowano

Dzięki, kumplowi działa, dobrze żeby się nie rozprzestrzenił zbytnio, bo będzie detected, a powiedz działa to na Steam?

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Jak nie posiada "radar 2D" to nawet nie ściągam...

To jest dla tych, którzy mają Steam Authorization Failed po wyjściu z serwera i mają bana na 6 godzin, a nie działa im aiw ban evade. Jest dużo takich ludzi. Aimbot, WH, No Recoil to za mało? Poza tym aimbot działa lepiej niż np. w kidebr hook.

Dzięki, kumplowi działa, dobrze żeby się nie rozprzestrzenił zbytnio, bo będzie detected, a powiedz działa to na Steam?

Wieter wydał to w czerwcu 2010, wątpie żeby był detected. na steam raczej nie działa bo to jest pod alteriwnet.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi napisało że mw2 przestał działać a po naciśnięciu delete nic się nie dzieje!

@Edit aha windows 7 64bit

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

GÓWNO PRAWDA ZA CHUJ WYSKAKUJE STEAM COŚ TAM COŚ TAM CHUJ A NIE UNDETECTED!!! KURWAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAA

WSADŹCIE SE TO W DUPSKO!!

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Temat z tym hackiem już jest:

http://www.mpcforum.pl/topic/244687-hackesp-i-aimbot-alteriwnet/

Ja usunąłem spam w tym hacku, nie wiem jak tam jest, poza tym tamta nazwa "hack i esp" nic nie mówi więc nie wiedziałem, że to ten sam hack

GÓWNO PRAWDA ZA CHUJ WYSKAKUJE STEAM COŚ TAM COŚ TAM CHUJ A NIE UNDETECTED!!! KURWAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAA

WSADŹCIE SE TO W DUPSKO!!

Wiesz co? Rozpłacz się, że ci cheaty nie działają xD Jak nie umiesz sobie włączyć to już twoja sprawa a nie moja hack działa tak jak inni napisali, po prostu nie czituj i graj uczciwie. Jak cie zbanują to też tu będziesz trollował, że to moja wina?

Opublikowano

Haczyk dziala wysmienicie 'SAF' to pestka a kto nie umie poslugiwac sie haczykiem to niech nie bierze sie za haki.pozdro

Opublikowano

Jak się umie to działa wszystko. Proszę o zamknięcie tematu bo ciągle odkopy i spam.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

• 2 tygodnie później...
Gość lukasz22126
Opublikowano

Grałem na tym 1 dzień a na 2 dzień już się nie da, cały czas wyskakuje Autoryzacja w serwisie Steam nieudana, u tak w kółko czasem mi się uda wejść ale potem jak jest zmiana mapy znowu to wywala, także ja nie wiem co z tym zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...