Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Szmaragdowe Ubranie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem otóż chcę ulepszyć szmaragdową zbroje dla ninji lecz nie da się ani metalem ani bodziem. Da się jedynie u kowala, ale u niego jest chyba tylko 50% na ulepszenie. Gram na serwerze True2.pl

Opublikowano

Skoro tylko u kowala to innego sposobu nie ma , spróbuj na modzie komenda refine 0 0

Jeśli nie to bez wyjścia jesteś.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

U kowala raczej nie ma co liczyć na +9 a co do kamermoda to nie ma tem tego serwa próbowałem sam dodać ale coś mi nie wychodzi cały czas jest błąd podczas łączenia sie z serwerem.

Opublikowano

Skoro tylko u kowala to innego sposobu nie ma , spróbuj na modzie komenda refine 0 0

Jeśli nie to bez wyjścia jesteś.

Zobacz SPAT że refine 0 0 działa jak kowal. Czyli pali.

Co do tematu tylko kowal ponieważ na serwerze jest zablokowane ulepszanie metalem / bodziem danego itemu.

Tak samo na Hybridzie, jest specjalna zbroja na 1 lvl która tylko u kowala da rade zrobić. Tutaj nić nie poradzisz.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Kurcze zapomniałem powiedzieć wam o chyba najważniejszym wszystkie szmaragdy da się ulepszać metalem oprucz szmaragda dla ninji. Pytałem się też GM i powiedział że jest zepsuta dla ninji, ale chyba jest jakiś sposób bo widziałem osoby, które mają +9.

Opublikowano

Może ci co mają są hardcorami i cisną u kowala =d po prostu pograj inna postacią lub jedziesz u kowala.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Dowidziałem się że da się tylko ulepszyć na modzie. Problem w tym, że nie ma tego serwa no modzie chciałem sam dodać go do moda ale coś mi nie wychodzi. Robie to za pomocą Connect Changer 1.8 ze strony Kamera. Jak chce się zalogować cały czas jest zostaniesz połączony z serwerem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...