Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja]Nowy Kanał Na Youtube Darxd&Ciap3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Pamiętacie takie budowle jak stadion? Oraz niedokończona jeszcze hala? Tak? Właśnie dziś ruszamy z oficjalnym kanałem na serwisie YouTube o nazwie "Minecraft Bydgoszcz".

Zachęcamy wszystkich do pomocy w rozwoju tego kanału.

Jak mogę pomóc?

Na pewno poprzez dawanie subskrypcji oraz komentowanie filmików, zapraszamy także wszystkich do swoich znajomych.

Co będę miał z tego jak pomogę?

Oczywiście save wszystkich naszych budowli. (Póki co rozwijamy się) Będą także konkursy z miłymi nagrodami.

Jaka jest tematyka filmów?

No na pewno prezentacje naszych budowli, wraz z komentarzem głosowym (który pojawi się w kolejnych produkcjach), przewidujemy także konkursy.

Prosimy wszystkich, którym podobały się nasze prace o danie tego jednego symbolicznego subka, naprawdę wiele to nam pomoże, a początki są najgorsze ;)

Dziś oficjalny start kanału!

Adres: www.youtube.com/user/MinecraftBydgoszcz

Lub KLIK

Oczywiście również w tym temacie chciałbym wam zaprezentować nasze najnowsze dzieło, a mianowicie "Prace nad budową hali" (z góry przepraszam za Caps Locka w filmie ale na tym własnie klawiszu mam ustawione nagrywanie)

Oto filmik:

lekkie lagi sa spowodowane ściąganiem filmów

Uwaga Uwaga!

W związku z otwarciem kanału, poszukujemy kreatywnych osób (lub osoby) do tworzenia dla nas filmików typu "Prace nad ..."

Dana osoba dostanie możliwość wejścia na nasz serwer i co jakiś czas (po 1 filmik z pracy na 1 budowę) będzie nakręcała postępy z naszej pracy, następnie będzie je umieszczać na nasz kanał (udostępnimy jej wejście tam)

Ważne: Osoba ta będzie w wyznaczonym przez nas czasie wchodzić na serwer i kręcić ten filmik, lub po wcześniejszym ugadaniu się.

Dana osoba nie uczestniczy w budowie obiektów ale tylko w kwestiach multimedialnych.

Poszukujemy osób które opanowały w stopniu przynajmniej średnim znajomość nad frapsem i Sony Movie Vegas studio lub Windows Movie Maker (mogą tez byc inne)

Chętni pisać na PW lub GG: 6680144

Naprawdę i TY możesz nam pomóc swoimi komentarzami i subskrypcjami ! Z góry dziękujemy :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

No co ty.. jak ktoś będzie miły, to czemu niby miałby z nami nie grać? xD Każdy kwadrat się przyda...

Eee... To adix112 sponsoruje konkursy ;d

Opublikowano

w sumie racja.

Jestem gotów na sponsoring! ; -)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Staramy się. Heh póki co jakoś nam to idzie.

Zapraszam jeszcze raz serdecznie na nasz kanał :)

1xbQbvo.png

Opublikowano

@refresz

Nowe info:

Niedługo oficjalne video z prezentacji hali

1xbQbvo.png