Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield Bad Company 2 | Multiplayer

ElmO_o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie dotyczące Battlefield Bad Company 2.

Czy w trybie multiplayer są jakieś ciekawe bonusy, lvle itp.?

I czy są do tej gry hacki, mody... Chodzi o to żeby miło się grało a nie co chwile zmieniało się serwer bo jakiś hacker wszedł i nie da się grać. :rolleyes:

No i oczywiście jakie wy macie wrażenia grając w tą grę... Ponoć jest bardzo ciekawa xD

90501550996465506898.png

Sygnaturę i awatar zrobił

Thtsn

Kliknij :D

ZBIERAM +

Opublikowano

Nie ma chaków żadnych. gra jest dynamiczna i ciekawa, za pónkty zdobywane podczas gry zdobywamy nowe bronie,gadzety i specjalizacje

Są hacki i to na wypasie.

Opublikowano

są, tylko trzeba umieć szukać, czego userzy tego forum nie potrafią.

w grze jest jednak mało hackerów, chyba że po nich nie widać. Zresztą kto jest tak głupi aby hackować w grze za którą zapłacił ;)

w grze masz lvle, dokładnie 50 lvli. to jak szybko wbijesz lvl zależy od Twojego skilla. ja np. w 60h wbiłem prawie 30 lvl, inni potrzebują do tego 100-200h (widziałem agenta z 300h przegranymi na 35 lvlu tylko o.0)

grając każdą z klas odblokowujesz nowe bronie.

co do trybu rozgrywek multi, lecąc na pałę nie dojdziesz daleko, w tą grę trzeba grać zespołowo, wtedy jesteś "wielki". doznania jakie towarzyszą grając są na prawdę zakurwiste, jeśli Twoja karta graficzna obsługuję 3D to odpal te efekty, zainwestuj w dobre słuchawki i możesz poczuć się jak na prawdziwej wojnie.

Opublikowano

są, tylko trzeba umieć szukać, czego userzy tego forum nie potrafią.

w grze jest jednak mało hackerów, chyba że po nich nie widać. Zresztą kto jest tak głupi aby hackować w grze za którą zapłacił ;)

w grze masz lvle, dokładnie 50 lvli. to jak szybko wbijesz lvl zależy od Twojego skilla. ja np. w 60h wbiłem prawie 30 lvl, inni potrzebują do tego 100-200h (widziałem agenta z 300h przegranymi na 35 lvlu tylko o.0)

grając każdą z klas odblokowujesz nowe bronie.

co do trybu rozgrywek multi, lecąc na pałę nie dojdziesz daleko, w tą grę trzeba grać zespołowo, wtedy jesteś "wielki". doznania jakie towarzyszą grając są na prawdę zakurwiste, jeśli Twoja karta graficzna obsługuję 3D to odpal te efekty, zainwestuj w dobre słuchawki i możesz poczuć się jak na prawdziwej wojnie.

Zapewniam Cie że owych hackerów jest dużo... co do kwestii hackingu w grze za która się płaciło jakoś bardzo na mnie nie wpłynęła i swego czasu korzystałem z AA (WH).

Opublikowano

ja cheatow do zadnej gry nie popieram chyba ze na roomach z haslem ale trzymac go gdzies i uzyc jak jakis opk'er wbije

@topic bfbc2 to najlepszy fpp jaki gralem, gra na najwyzszych detalach bez lagow mi chodzi :) cheaterow to spotykam najczesciej co w 5 roomie ale taki jeden cheater nie przeszkadza chyba ze caly team

single przeszlem w 23 dni ale to wyszly tylko 4 godz grania, ostatnio kupilem Vietnama (jest to dodatek do muli dajacy nowe bronie i 5 nowych map) ogolnie to spoko ten vietnam , ale szkoda ze ie ma tam zbyt duzo map dla snajlera zeby campic a sklada sie na to ze jest w tym vietnam snipa ktora jest (moim zdaniem) najlepsza

Czyli: bfbc2 multiplayer goruje nad cod, moh i tymi wszystkimi darmowkami

ps. pamietaj na poczatku ta gra jest wk*******ca za przeproszeniem ale jak juz se wyrobisz skilla to czuje sie przyjemnosc z gry

Opublikowano

Gierka super xD

Singla przeszedłem w jeden dzień... Szkoda, że taki krótki...

Dzięki wszystkim za pomoc

:rolleyes: xD

90501550996465506898.png

Sygnaturę i awatar zrobił

Thtsn

Kliknij :D

ZBIERAM +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...