Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Porady Dotyczacej Hacka

Adamss747

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie jakiego hacka byście mi doradzili żeby pograć sobie na nim bezpiecznie. Bo po prostu chciałbym pograć trochę na hackach chociaż żeby był wallhack. Najlepiej by było, aby był on niewykrywalny ( nie chce dostać bana ;p), a także żebym mogł go kontrolować czy jest detected czy undetected tak tak to kiedyś było w gordonie.Z góry dzięki.

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie jakiego hacka byście mi doradzili żeby pograć sobie na nim bezpiecznie. Bo po prostu chciałbym pograć trochę na hackach chociaż żeby był wallhack.

Polecam kupić Vip Hacka jest nie wykrywalny .

i oczywiście używać go rozważnie aby nikt się nie połapał xD

9368_gold.png

Opublikowano

Masz całe subforum z hackami, my nic Ci nie doradzimy, bo za kązde hackowanie trzeba liczyć się z banem. GameLogi kiedyś Cię i tak dopadną. Jedyne wyjście żeby nie mieć bana to VipHack (musisz za niego zapłacić prawdziwą kasę)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Z darmowym hakiem nie pograsz sobie bezpiecznie , gdy go włączysz i zalogujesz sie

od razu będzie ban , tzn nie w jednej chwili , może to byc miesiąc rozumiesz ?

Wiec pozostaje tylko kupic vip haka , ale to jest juz inna bajka .

wyjaśnione > zamykam

1354406725-U90533.png

created by me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...