Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Claymore

Cheatmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, a w szczególności zapalonych inżynierów ;) Nie wiem, czy wiecie, więc informuję was, że nadal jest do nabycia claymore w marketplace. Dokładnie jest to zakładka "ENGINEER", zakładka "6TH SLOT"

Niestety, jest on możliwy do użycia TYLKO na mapach UO i BG, i jest on odpalany manualnie ( LPM Stawiamy, PPM detonujemy). Kiedyś na evencie był on dostępny na CQC, ale uwaga! - teraz nie można go tam używać.

Dostępny za 199G1 Credits na 30 dni. Reszta informacji na marketplace :)

Link marketplace

Claymore focia :P : o8vr5t.jpg

Zbieram plusy ;)

Opublikowano

Po co taki temat jak już chcesz zrobić taki temat (opis) to poinformuj o wszystkich broniach ale to ci nie wypali. Temat jest zbędny, inaczej bybyło gdyby do MP doszły claymory jako nowe ale tak to zawsze są.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Tak masz racje Event na pewno był wczoraj jaka szkoda że w tym czasie grałem i go nie widziałem do tego nikt nie napisał o tym na MPC forum...

@UP

Automatic tylko działa, jak typ przejdzie przez czujnik to się uruchamia i JEEEEEEEEEEEEEEEB ale powiem szczerze że masakrycznych obrażeń to ta mina nie ma...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...