Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Tajemnice Redmurk

orional

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tutaj NiubilProductions startuje z nową serią Minecraft Tajemnice Redmurk to mapa która nie została stworzona przeze mnie, w mapie chodzi o znalazienie jak największej ilości diamentów i dotarcie do końca rozgrywki, ta króciutka serie planuje na 9/15 odcinków . Link do odcinka pierwszego poniżej .

Odcinek 1 :

Odcinek 2 :

@Edit link do mapki dla chudego : http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1034&t=217815

pozdrawiam :)

Opublikowano

Lol ja w kaplicy pod fontanna znalazłem szyb i pojechałem wysiadłem wyszedłem z jaskini i na sam widok zauważyłem wielkie mury z diamentu i złota.Fontanny wielkie.Jak w bajce epic normalnie.

Zaraz dam ss

Opublikowano

nie

nie psuj im niespodzianki!!!!!!!!!!!!

zostaw ss dla siebie

byl temat na mpc z prezką tego save'a

@UP

odgadłeś całego save'a??

widziałeś pomieszczenie z wełną?

Opublikowano

Jakie pomieszczenie? Pierwszy raz gram w tego servera.Nie pozwiedzałem świat z 5 min.Dopiero jutro będę się bawił.Bo nie gram już dzisiaj w mc.

Opublikowano

Witam, tutaj NiubilProductions startuje z nową serią Minecraft Tajemnice Redmurk to mapa która nie została stworzona przeze mnie, w mapie chodzi o znalazienie jak największej ilości diamentów i dotarcie do końca rozgrywki, ta króciutka serie planuje na 9/15 odcinków . Link do odcinka pierwszego poniżej .

@Edit link do mapki dla chudego : http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1034&t=217815

pozdrawiam :)

Przeszedłem aż do piramidy i wtedy się piaski zapadają uważaj tam Pozdrawiam

zbieram +

Opublikowano

Srry ale trochę krytyki ci się przyda: Popracuj nad wymową a jak chcesz robić coś do czego jest wymagany j. Angielski to najpierw się go porządnie naucz. A co do samej mapki to nie ma wielkiego wrażenia, jak na razie jest nudna. Ale może potem będzie coś ciekawego. Widzę, że autor filmiku próbuje chyba naśladować jjJokera :)

Opublikowano

Kiedy nastepny odcinek? Spodobalo mi sie to ;d ;]

1338015184-U67463.png

Pomogłem? możesz dać + lub wejść na www.pustamiska.pl i uratować życie psom i kotą

Moje TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/327521-tutpolaczenie-z-baza-navicat

mca.png

Opublikowano

Rzeczy jak z bajki>...SERIOUS.Ja to aż zaparłem dech w piersiach jak zobaczyłem mury diamentowe fontanny itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...