Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot do wowa...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

potrzebuje pomocy jak zrobić takie cudeńko, aby w WoWie castowalo mi jakiegos spella przez 3 minuty potem przeplatalo sie z innymi i potem jadlo przez minute :D

wiec tak:

Presence of Mind, i inne buffy,

Frostbolt x3 minuty,

Presence of Mind, i inne buffy,

i jak mam mane < 500 to zaczyna mi jesc food

dodatkowo zeby bocik byl na wlaczenie controlsami i zeby wykrywał danego clienta, ktorego bym sam zaznaczyl bo bede mial wlaczone 3 wowy

dodatkowo zeby zaczal atakowac Kil'Jaedena po 2 minutach od startu

jest taka mozliwosc?

z gory dzieki, aha i nie znam sie na programowaniu i jestem idiota i ciemna masą[ale co nieco jak mnie naprowadzicie zrobic moge ;)]

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

jest tyle czitów do wowa że trudno wybierac.... a jak nie znasz sie na c++ to wybacz czity do wowa chodza po pare zeta za darmo nic i nigdy..

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Opublikowano

no coś na miare tego :P

poprostu zeby mi castowal spelle, i uzupelnial sobie mane, czasem jakies buffki, moze byc z wuzglednieniem hotkey'sow ale zeby dzialalo na zminimalizowanym

userbarwb.png

Opublikowano

no male male, tylko zeby mi klientów wowa nie miesalo bo beda odpalone 3x wow.exe

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...