Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Jak On Mógł Wejść Na Priva?

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mogłeś mu odpowiedzieć? weź daje ci -, debil jakiś z ciebie, może koleś 1 raz gra w metina i nie grał na pl? pomyśl trochę jak zaczynałeś...

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

nie no bez jaj i co w tym takiego śmiesznego, koleś może zaczyna grać w metina i poprosił cie o pomoc a ty już się z niego śmiejesz o.O ciężko pomoc innemu?

Opublikowano

Takie to śmieszne, że mnie nie śmieszy.

Sam pewnie kiedyś nie wiedziałeś nawet jak się yangi podnosi więc zamilcz.

PS. Dajecie mu minusy a w sygnie ma "Jebnij -".

Opublikowano

Mogłeś mu pomóc bo też pewnie kiedyś pytałes :) , a nie z tym dziecinnym tekstem "lol"...ale dajmy ci szanse pewnie jestes mlody <3

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

nie lubię ludzi, którzy nie grali na globalu, a już idą na privy i są ciemni... (może się mylę, ale to chyba ten przypadek, który pojawił się na ss autora tematu). Chociaż szczerze mówiąc poprę innych... mogłeś mu pomóc, a nie wysyłać ss na mpc...

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Opublikowano

Przepraszam za drugi, taki sam post. Proszę o nie karanie mnie... i usunięcie tego postu.

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Opublikowano

Koleś zaczynał grę i nie wiedział, a ty tutaj wyszedłeś na nooba B)

kurr jak na to patrze to ty nawet noobem nie jesteś tylko zwykłym debilem xD

"Jak on mógł wejść na priva"

jak byś nie wiedział to na polskim privie tak samo łatwo jest się zarejestrować jak na PL debilu :)

I masz ode mnie + :P

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

On sam się pewnie pytał jak się zbiera exp i spamował co chwile co to są yangi więc się nie naśmiewaj z innych...

Opublikowano

I to ma być śmieszne? Człowieku to co Ty zrobiłeś jest wręcz tragiczne niee przepraszam żenujące.

Pokazałeś w tym momencie swoją inteligencję.

++ i 1

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Nic śmiesznego... Koleś gre zaczyna a ty myślisz ze takie bardzo śmieszne. Pewnie sam nie wiedziałeś jak gre zaczynałeś

Gość Androu
Opublikowano

Dziwny jesteś, każdy kiedyś zaczynał, nawet Ty, i nie ma się z czego śmiać. To było akurat żałosne -.-

Opublikowano

nwm co to ma byc.. ale czytając komentarze widzr ze mogles kolesiowi pomóc...

jak ty zaczynales gre to odrazu byłes orłem nie?

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...