Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help

firmek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zamowilem 2 premki 3 dni gold.Pierwsza z nich aktywowalem bez zadnych problemow,dzis mi sie skonczyla wiec chcialem aktywowac druga ale pisze ze kod zostal juz uzyty.Jak ktos wie co to moze byc niech odp. odwdziecze sie pluskiami lub minusami -jak kto woli.Prosze o szybkie odpowiedzi :O

a dokladnie to tak:The ESN code you entered is either invalid or has already been used. Please check your input.

premka zamawiana z allegro

10 wyswietlen 1 odpowiedz bijemy rekord

no glupi nie jestem ja mam takie cos ze musze kopiowac bo jak wpisuje to mi stronke zawsze zacina

Opublikowano

Zamówiłeś ? jeżeli kupiłeś przez allegro lub inny serwis pisz do sprzedającego .Możliwe że ktoś miał głupie szczęście i przez przypadek wpisał twój kod.Ktoś włamał ci się na konto np. email gdzie miałeś kody .Jeżeli masz dowód iż kupiłeś to na playspan lub gdzieś pisz do gamefirst powinni pomoc.Więcej możliwości nie wymyślę :)

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Może to dlatego że pierwszy (długi) kod musi być cały z dużych liter, a drugi (krótki) musi być z małych liter.

Jeżeli pomogłem daj +

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...