Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Name Tags [Wh]

galu   

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musze to przetestować ale rano ;p

Ale masz za to +/- co zbierasz ;D

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

A po co go znajdywać. Podmieńcie plik i tyle. I wielki plus dla autora, że dał backup i zniweczył mój błąd. Hacka sprawdziłem działa jak najbardziej, ale nie lubie grać na hacku. Póki co nie wykrywa.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

to nie pisze się "podmien" tylko skopiuj :) bo to 2 inne slowa :)

A co chcesz skopiować? Aha no to skopiuj tylko nic to ci nie da? jak nie wkleisz i nie podmienisz?

Zbieram +

A ty -

Opublikowano

ja kopiowałem przez Total Commandera i jak przenosilem z lewej na prawą to nie pytało czy podmienic :) a chodzi więc nie mów, że nic to nie da bo u mnie chodzi a nic nie podmienialem tylko najnormalnie skopiowalem :)

Opublikowano

Po pierwsze pobieramy plik .dll który jest w pierwszym poście. Zapisujemy go na pulpicie.

Po drugie szukamy miejsca gdzie jest zainstalowana gra.

Ja mam ją na partycji E:

To jest ukryta treść, proszę

Bądź domyślnie :

To jest ukryta treść, proszę

Otwieramy folder, powinny być w nim takie pliki: Zdjęcie 1

Następnie kopiujemy/wycinamy plik .dll z pulpitu (nie z folderu backup) i wklejamy go (podmieniamy): Zdjęcie 2

Normalnie włączamy grę i powinno działać. Jeżeli nie przeinstaluj grę i powtórz procedurę.

Zbieram +

A ty -

Opublikowano

nowy update.... był... i nie crashuje wam gry?? po paru minutach mi wyskakuje "high ping" koledze znowu odrazu wywala do windowsa i pisze błąd systemowy jak u was?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...