Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Smallville

bmwtad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj kupiłem cuba kolo smallville kupiłem blisko wody bo wiem ze sm będzie nie raz nie 2 powiększane więc koło samej wody wybudowałem podmurówkę nagle wpada Arkoso69(nie zarzucam ze to Arkoso mam z nim nawet dobre relacje) cos sie sapie do mnie nastepnie przyszedł FoxRox i zaczął mi oszpecac dom tam samo z Vinter o to dowody

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Nie wiem w ogóle kto dał Ci tam cuba. Wybudowałes ten swój domek na terenach podmiejskich. Dokładnie 3 klocki od muru, odrazu na zakończeniu cuba smallville. Do tej pory były tam ładne drzewka, a teraz jakiś twój budynek. Smallville miało być powiększone o kolejne tereny w stronę w która teraz jest twój domek. Może jakoś do porozumienia dojdziemy? Na a.69 byłem ja, bo to moje drugie konto z premium. Ale czy ja Ci ublizalem?

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

JESZCZE ZEPCHNĄŁEŚ PARADISS I ZABRAŁEŚ : Diamentowy Kilof , Diamentową łopate i stracił eq diamentowe czyli : Hełm Napierśnik Spodnie i buty

@Edit: i mnie to guzik obchodzi oszpecił mi dom i tak i tak obok woda jest więc nie wiem co ty budować wiecej chcesz

Opublikowano

Nie mam nic wspólnego z tym co piszesz. Nikogo nie spychałem ani nic wam tam nie rozwalilem. Wszystko jest logowane, więc można sprawdzić kto to zrobił

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

tak tak zrobiłeś dziurę i wpychałeś adissa i mnie tez chciałeś co ty w logach sprawdzisz kto kogo zepchnął nie wiem czy wiozłeś sobie coś czy nie ale to na bank sie da sprawdzić

Opublikowano

@offtopic @up pisze sie murem

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

przeczytałem twój ten pierwszy post i pierwsze co powiedziałem to WTF?!

NIE niszczyłem tam nic!!! na screenach nie widać bym tam (chodź byłem ale tylko się przyglądałem... ) był nawet a potem zwróciłem ci uwage

o pewien punkt regulaminu! mianowicie:

punkt 5 podpunkt 2 :

Budynek/działka nie może być bliżej miasta niż na odległość 200 bloków.

wiec o co ci chodzi?!

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

OMG JA MAM DOM KOŁO MORZA (oceanu nie iwem sam) więc wy chcecie robić miasto nad wodą a tak wgl dostałem cuba więc wiesz a co to tego wisni co ty chcesz griferowac jak tam cub jest oni po prostu mi czymś chate zastawiają

• Dodaj nową pozycję...