Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Yang

Jak myslicie  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy G-metin2 To sciema?

• Tak
      22
    • Nie
      6
    • Niewiem
      10
    • Oszukali mnie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto został przez nich oszukany niech napisze

aaa2wwwa_hnrqqae.png

Niech napiszą także ci którzy uważają że oni nie oszukują

a i jeszcze pytanie do was czy możemy coś zrobić żeby oni iuz nieoszukiwali bo pewnie masza ludzi im wysłało sms za 11zł

Opublikowano

Ja też zostałem przez nich oszukany.... Nigdy nie kupujcie nic od nich.. bo hacki sa stare i nie działają a z yangami za sms to oszustwo, i tak wam ich nie dadzą bo zasłonia się jakąś umową którą musisz akceptować...

Opublikowano

Ja nie zostałem przez nich oszukany ale mam takich znajomych co zostali...

Nie zostałem oszukany bo nie korzystaółem...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Tak ,oszukują .Przynajmniej oszukują na 100% w sprawie yang ...Nie radzę kupować od nich czegokolwiek ,a zwłaszcza hacków i yang :P

Opublikowano

Mnie nie oszukali, lecz ich poradniki to wszystkie z MPCForum...

stona14.png

91832194447130589600.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/375965-downloadanti-recoil-v11/

Opublikowano

Z tymi yangami to oszukują w 100% Oni oferują tam 3kkk za bodajże 11zł,a przecież doskonale wiemy że maksymalna ilość yang na Metin2 PL to 2kkk a dokładnie 1.999.999.999.I z tymi hackami/poradnikami tak samo...Oni nic tam specjalnego nie mają -,-

Opublikowano

przyznam sie kupiłem tam raz yangi i mnie nie oszukali ku mojemu zdziwieniu kilka tygodni temu jak były mniejsze stawki bodajże 2kkk za 11zł

jak jest teraz nie wiem jutro sie przekonam ;)

ptaki9wudw3tb4.gif

18706.png

32902.gif

Zbieram +

Opublikowano

Fakt faktem,ale trzeba przyznać,że transakcja polegająca na wysłaniu SMS-a w zamian za daną ilość yang jest po prostu łatwiejsza niż jakiś tam przelew w banku,bo bądźmy szczerzy-większość graczy metka nie jest pełnoletnia oczywiście nie mówię tutaj o wszystkich.

Opublikowano

Zwykła strona jaką może zrobić pierwszy lepszy łeb.

Zarabiająca na oszustwach.

Nie polecam kupowania nic z tej strony, nie zdziwię się, jak by były w tych ich cheatach jeszcze keyloggery.

Opublikowano

Nie polecam tej strony. Robia jakies beznadziejne poradniki i chcą za to kasy. Tam samo z tymi yangami. Wyglada mi to na oszustwo. Nie polecam taj strony

Gratuluję uppSIK wypowiedzi. jakby się jej przyjrzeć to widać, że nic o niej nie wiesz, a tylko nabijasz posty.

PS wiesz o co chodzi......

A pro por G-metin2. Zamówiłem u nich yangi. W emailu od nich dostałem wiadomość, że kasy nie mają, bo GM im konta poblokował, i nie mają na to wpływu ( regulamin przewiduje taką sytuację ). Więc to była ostatnia rozmowa z tamtym kolesiem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W emailu od nich dostałem wiadomość, że kasy nie mają, bo GM im konta poblokował, i nie mają na to wpływu ( regulamin przewiduje taką sytuację ). Więc to była ostatnia rozmowa z tamtym kolesiem.

Aha, słuszne założenie.

Ostatnia rozmowa z kolesiem, a yangów nie dostałeś.

Prawdopodobnie jeszcze skończyli interes bo zbanowali im wszystkie konta, a zwrotu pieniędzy nie mają jak zrobić.

Prawdopodobnie na tej stronie jeszcze nikt w życiu nie dostał yang, to po kija mówisz, że tak nie jest?

P.S. Wnosząc coś do tematu nikt nie nabij sobie postów.

Opublikowano
A pro por G-metin2. Zamówiłem u nich yangi. W emailu od nich dostałem wiadomość, że kasy nie mają, bo GM im konta poblokował, i nie mają na to wpływu ( regulamin przewiduje taką sytuację ). Więc to była ostatnia rozmowa z tamtym kolesiem.

Dobra, kończymy promowanie tego ścierwa i zmieniam nazwe tematu.

Lepiej być ostrożnym, za SMS dają ci beznadziejne poradniki ( + piszą że potrafią cię namierzyć za pomocą numeru telefonu [ Nasa ku*** blink.gif ]) a yang nie dochodzą.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...