Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Mroziak ^^

Ksekowny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma wzoru, więc posłużę się swoją wyobraźnią.

Witam, dzisiaj zirytowała mnie postawa administratora serwera "Mroziak". Jako iż zauważyłem nick typu: kurwa moje pole - pozdrawiam tego pana. Więc postanowiłem zrobić coś sobie na jego wzór, więc po dwóch rundach kiedy mroziak oczywiście został zabity, kazał mi zmienić nick, więc ja go uprzedziłem - że gra z w/w panem i nic mu nie zrobił, po czym ten zmienił mi nick na KOCHAM MPCFORUM - co było dla mnie dość niezręczną sprawą, ja jednak myślę, że on mnie ma za pedała/geja dając mi taki nick. Tutaj chodzi o to - że on faworyzuje na serwerze swoich kolegów, ja jestem bardzo ciekaw czemu on mu nie dał zmiany nicku a mi, co mnie zirytowało jak wyżej pisałem. Przy okazji, gdy mam głos ubiegam się o natychmiastową zmianę nicku kurwa moje pole który również jest niezgodny z regulaminem.

Pozdrawiam,

GammersTV

@Down:

Nie wiem jak, ale ja bym go odrazu bez ostrzeżeń wyrzucił z administracji.

Opublikowano

Dostałeś z nim ostrzeżenie - on zmienił nick (albo wyszedł , nicku w każdym bądź razie nie było) , a ty się stawiałeś to ci sam zmieniłem nick , lol.

Nie widzę powodu do płaczu :*

Za wysoka.

Opublikowano

Ciesze się, i podziwiam jakże Twoją łaskawość, opór stawiałem przez to - iż w/w [...] gracz nie miał go zmienionego, więc pomyślałem że nie będę sobię zaprzątał głowy Twoim ostrzeżeniem.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...