Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modern Warfare 3 Czy Battlefield 3

Apsell

Modern Warfare 3 Czy Battlefield 3  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupicie w listopadzie:)

• Call Of Duty Modern Warfare 3
    • Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co bd kupywać w listopadzie Bf czy Cod .

Jeszcze nie ma nic szczególnego o mw3 no ale chcę wiedzieć wasze opinie ::)

Opublikowano

Oczywiście że Modern Warfare 3

BF jakoś do mnie nie przemawia ( nie mój styl gry) A MW jest wręcz doskonałe ( w przeciwieństwie do cod'ów od Treyshitu np. WaW i Bo)

Opublikowano

Trudno jest powiedzieć ponieważ o MW3 nadal wiemy bardzo mało.

Czemu ktoś mnie cały czas minusuje o.O Co ja takiego powiedziałem?

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano
@up

Zgadzam się z tobą , Bf jest bardziej pod singla niż pod multi. A w Mw świetny singiel oraz mp :)

To po co się pytasz co kupować? Moim zdaniem MW3, Infinity Ward bardziej do mnie przemawia niż EA.

Opublikowano

Modern Warfare 3 :) Grałem w wszystkie CoD'y i nie wyobrażam sobie kupić BF przed CoD'em (a raczej ściągnąć xD)

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Oczywiście, że Call of Duty, ta seria od początku mnie wciągnęła, i tak zostało.

Nigdy w batle fjelda nie grałem i nie mam zamiaru grać, jeśli wyjdzie MW3 to będzie wspaniała gra,

pączek

Opublikowano

Battlefield 3.

dla mnie w grach ważna jest realistyka, w tym, Battlefield niszczy COD'a.

w multi chcę się poczuć jak na "prawdziwej " wojnie na której nie zapierdalasz wszędzie i im szybciej się da, tylko zmuszony jesteś myśleć, grać zespołowo, a nie sam na "pałę"

jeśli chodzi Ci o to aby sobie po prostu postrzelać, kup COD'a, może będzie mniej noobów w BF3. ;)

Bf jest bardziej pod singla niż pod multi.

emmm co Ty jarasz ? dopiero od Bad Company na konsole jest tryb single o.0

natomiast COD od początku ma single o.0

Opublikowano

Mam takie samo zdanie jak Lenart, Battlefield 3 będzie miażdżył nowego CoD'a. Szkoda tylko, że będzie wymagany system 64bitowy, ciężko niektórym będzie się przesiąść na Win 7.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ktoś tam napisał, że BF jest pod singla.

w BFBC otoczenie było interaktywne ściany można było rozwalać po paru minutach gry w multiku prawie nic z mapy nie było.

a w cod zostają tylko naboje w scianach i czasami jakieś tam elementy się rozwalają.

Oczywiście, że BF3 jeszcze napewno dojdą jakieś dodatki jak ostatnio do BFBC2 wyszedł Vietnam.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Moim zdaniem BF jest dużo lepsze.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

@up

Zgadzam się z tobą , Bf jest bardziej pod singla niż pod multi. A w Mw świetny singiel oraz mp :)

HAHAHHAHAH xD!

W pierwszych BF'ach nawet singla nie było ;). Właściwe to tylko w dwóch był single.

Oczywiście, że na BF3 bo zajebista grafika to po pierwsze. Po drugie, zajebisty multi. Po trzecie, znowu odrzutowce w multi :3. Po czwarta, jeszcze lepsza rozpierducha.

Cod od czasów mw1 wygląda tak samo, nic się nie zmieniło a jak już to na gorsze.

RAsfepN.png
Opublikowano

To po co się pytasz co kupować? Moim zdaniem MW3, Infinity Ward bardziej do mnie przemawia niż EA.

Chyba miałeś na myśli Treyarch. Infinity Ward już nie ma. :) Tak mi się wydaje ale niech ktos mnie poprawi jeśli się mylę. :P

Pomogłem daj PLUS

Opublikowano

Chyba miałeś na myśli Treyarch. Infinity Ward już nie ma. :) Tak mi się wydaje ale niech ktos mnie poprawi jeśli się mylę. :P

Infinity Ward istnieje :) tylko ma innych szefów. A treyarch(treyshit) robi najgorsze cod'y. niegrałem w gorszego cod'a niż WaW.

Opublikowano

Modern Warfare 3, w Battliefielda nie zagram - mam XP.

ja też mam XP, ale i tak na 100% kupie... po prostu doinstaluje sobie drugi OS specjalnie do gier i tyle.

Opublikowano

@up

Od razu widać po Tobie, że jesteś fanboy'em CoD'a. Wiesz ty coś wgl. o BF'ie? W pierwszych BF'ach nie było singla, multi jest niesamowite- nastawione na teamwork i taktykę, ale jestem bezstronny dlatego, że MP w CoD'dach też bardzo lubię. Niestety ostatnie części CoD'ów odpychają- dawniej grałem tylko w CoD'y, ale przerzuciłem się na BFBC2 i "zostałem na dłużej". BF'a na pewno kupię w dniu premiery albo zamówię pre-ordera, natomiast nad CoD'em głęboko się zastanowię- popatrzę na filmy i może mnie przekona...

Na obydwie gry czekam tak samo, zobaczymy jak to będzie i miejmy nadzieję, że EA, Raven i Sledgehammer Games nie nawalą... ;)

Plotka 1: Treyarch będzie pracowało nad 9 odsłoną Call of Duty.

Plotko-informacja 1: Nad Modern Warfare 3 pracuje Raven oraz Sledghammer Games wspierane przez Treyarch.

Edit: Nie będzie żadnego Space Warfare- pomyłka xD

Opublikowano

Plotka 1: Treyarch będzie pracowało nad 9 odsłoną Call of Duty.

Plotko-informacja 1: Nad Modern Warfare 3 pracuje Raven oraz Sledghammer Games wspierane przez Treyarch.

Edit: Nie będzie żadnego Space Warfare- pomyłka xD

co do 1:

Infinity i Treyshit zawsze się wymieniają czyli raz cod od infinity a raz od treyshit

co do 2:

infinity ward wspierane przez Raven i Sledghammer Games (MW jest przecież grą od Infinity więc to infinity musi robić)

Opublikowano

@Up IW się scaliło z Raven i Sledghammer Games

nie wiem co kupie po black ops mam złe rażenie jest już ponad pół roku po premierze a on dalej się tnie (optymalizacja) a Crysis 2 na full....

Opublikowano

MW3 ma być podobno w kosmosie, czy coś takiego. Wątpię, aby to wypaliło, bo będzie pewnie tak samo jak Black Ops - pograsz chwilę i wcale nie wciąga.

MW3 nie będzie w żadnym kosmosie -,-

W kosmosie miało być CoD: Space Warfare, ale nie wiadomo kiedy i czy w ogóle taka część powstanie...

MW3 ma być pre-quelem MW 1...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...