Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] . : WrednY : .

.:WrednY:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[AMXBANS] Zostales zbanowany przez Mroziak

[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!

[AMXBANS] Zbanowany nick : . : WrednY : .

[AMXBANS] Przyczyna : ' KOCHAM CIE '

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.MPCforum.pl

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '

[AMXBANS] Twoje IP : ' 77.254.221.

Co to za powód jest *_* ?

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Skoro Ty cały czas zmieniesz IP i wchodzisz na aktywnym banie, to po co się wysilać? Wczoraj najpierw od mateqa dostałeś bana na 1h. Oczywiście od razu wbiłeś za co lecą Ci permy. Powód: wchodziłeś na aktywnym banie.

Opublikowano

co dostalem na 5 min czekalem weszlem i powiedzialem juz jestem i bana dostałes wiec pierdoe, taka gre jk jebany pan admin nie potrafi byc adminem *_*

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

co wczoraj dostałem za co ? za te ze rozjebalem kilka razy adma ...

Opublikowano

[AMXBANS] Przyczyna : ' KOCHAM CIE '

zajebisty powód .... *_*

Opublikowano

ta dostałem 5 min to poszedłem n diablo moda przeczekałem z 10 min ico weszłem spowrotem i dalej ban ...

Opublikowano

co Mroziak nie masz już jak sie wybronic nie ? !

Opublikowano

Chacku,

On dostał perm za wchodzenie na aktywnym.

Ja bym wgrał plugin, który banuje graczy na cfg. Myślę, że problem by się skończył.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Chacku,

On dostał perm za wchodzenie na aktywnym.

Ja bym wgrał plugin, który banuje graczy na cfg. Myślę, że problem by się skończył.

No, takiego bana omija się równie szybko i łatwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...