Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Auto Start

Sunnyline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pier... wklej to do notatnika i weź ZAPISZ JAKO mleko.bat ... I włącz to. Jak nie działa to masz coś spieprzone z systemem.

Ehh... Pewnie cipa zapomniała zmienić nazwę usera/ścieżkę do bio :D

I się dziwi

Tępy chuj

za duża sygnatura

Opublikowano

Pragnę tylko dodać dla ludzi którzy np chcą ustawić bota na 5 kontach na raz a nie lubią klikać 5 innych plików taki kodzik .bat

To jest ukryta treść, proszę

Ping jest po to by programik odczekał 5s pomiędzy odpaleniami, można też zamiast "ping -n 5 127.0.0.1 >NUL" użyć "Pause" tylko wtedy trzeba nacisnąć przycisk żeby programik kontynuował pracę i odpalał kolejne konta :)

Warto dać czas ponieważ biobocik lubi się krzaczyć i wyskakuje wiadomość że nie może ściągnąć main.swf.

Zamieszczam ponieważ sam z tego korzystam kiedy restartuje biobota z tel na dedyku, wpisywanie 4 kont było bardzo mozolne i zajmowało za dużo czasu :)

Ps. na wolnych dedykach proponuję wpisać nawet 10-20s żeby odczekał.

Pozdrawiam

Mam nadzieję że mogłem pomoc

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!!

Zrobiłem wszystko dobrze, ale gdy się włącza bot wyskuje mi błąd "failed to get the server ıp adress of the space map" Co mam zrobić?

Opublikowano

Witam!!

Zrobiłem wszystko dobrze, ale gdy się włącza bot wyskuje mi błąd "failed to get the server ıp adress of the space map" Co mam zrobić?

nie odkopuj!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...