Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z mapką gdy wyjde poza miasto (bo w miescie jest ok) i wloncze mapke to jest cala czarna i nie widze na jakiej ziemi sie znajduje.Prosze o pomoc wydaje mi sie ze to wina folderu maps moze jakiegos pliku tam brakuje prosil bym zeby ktos wrzucil w neta folder mapki i mi napisal.Z gory dziekuje.

P.S jezeli ktos wie czego to wina prosze pisac jak najszybciej bo zalezy mi na czasie.

Opublikowano

Nie było by głupie dopisanie tutaj, jaką kronikę lineage 2 masz ;), re-install nie trwa długo, zrób go i uważaj bo niektóre patche, mogą ci zmienić pliki w ten właśnie sposób kiedy je znów podmieniasz.

Opublikowano

To spróbuj ściągnąć inną instalkę, albo weź sprawdź ten problem na innym serwerze. Jak nadal będzie tak samo to pomyślimy nad innymi rozwiązaniami.

Opublikowano

Możesz też zainstalować najnowsze stery do karty graficznej...

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Jakbyś się dowiedział, w którym folderze są informacje na temat map (jeśli jest coś takiego, bo nie wiem) to mogę Ci go zupdatować, podmieniłbyś sobie i może by pomogło.

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...