Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Two Towers

~ Ayden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz więcej pytań było jak wejść do dźwigu, więc zrobiłem filmik przedstawiający to! Polecam na quarantine.

Proszę o wyrozumiałość, bardzo kiepska jakość, 1 raz robiłem filmik. Ale widać jak all zrobić.

Opublikowano

wątpie żeby nie znaleźli...

na każdym QR zobie chodzą koło dźwigu i szukają a stamtąd nie ma ucieczki

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Eheh, tylko że ja gram nawet z lt2 quarantine, i 1 na 8 gier mnie znajdą, jest ogromna szansa że cie nie znajdą tutaj, niż np. w oknie czerwonym obok schodów. A ten glitch jest już od bety, i nie wiem czy to jest naprawde bug czy poprostu zostawili to, bo dziwne żeby przez 3 lata nexon nic nie zrobił z tym. Wogole w dźwigu nie widać Ciebie, wystarczy że do tyłu dźwigu kucniesz i k. Próbowaliście kiedyś to? Jak nie to sprawdzcie, zakładam że mało gier będzie że was znaleziono.

Opublikowano

Ogarnij sie człowieku. Może i Ty, ale większość osób nie potrafi, i mało osób tam zagląda, sam jesteś zbędny -.-.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ja pier.. ogarnij sie.. przy kardej rundzie tam lataja i nikt tam nie wchodzi bo i tak infect bedzie -.-

Minecraft!

Mój serwer: Buildcraft

Status: Offline

Status gotowości: Pobieranie & konfiguracja plików serwerowych pod MC 1.7.3

Opublikowano

trzeba być dość cieńki zeby kampić na Two Towers Quarantine skoro tam wystarczt 10% speeda i uciekasz jak chcesz a nie kampic w dzwigu lub czerwone okno -.- jak ktoś chce zemną pograć w TTQ to napiszcie na pw a pokaże jak sie ogarnia (bez hacków ofc)

1331059428-U215643.gif

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam Wszystkich !

Dzisiaj mi się nudziło , więc postanowiłem pobawić się trochę i porobiłem parę SS z bugami/Campami :)

Ważne !

1. Za buga/glitha można dostać bana , a więc wchodząc do buga możecie dostać bana !!!

2. Żeby wejść do nie których bugów potrzebny jest Light Vest !!!

Aby umilić wasz czas oto nutka ; http://www.youtube.com/watch?v=ePemVkgi3XM

Oto SS ;

1.Junk Flea

post-241256-0-75759800-1303585619_thumb.jpg

post-241256-0-85596000-1303585661_thumb.jpg

Jesteśmy po stronie Alpha , gdy jesteśmy przed bazą na daszku bierzemy rozpęd z jednego końca na drugim końcu skaczemy (Myszke trzymamy tak jak na 1 SS ) Po chwili znajdujemy się na belce i spokojnie możemy strzelać ze snajpy lub innej broni z lunetą :)

2. Two Towers

post-241256-0-22627100-1303586137_thumb.jpg

post-241256-0-60611000-1303586176_thumb.jpeg

Wskakujemy na okno próbujemy stanąć na krawędzi , a następnie bierzemy rozpęd i wybijamy się na rogu (Koniecznie musi ktoś stać przy ścianie ) Następnie kucamy i idziemy troszkę wyżej i stoimy (dobre na Cw )

post-241256-0-02452500-1303586383_thumb.jpg

post-241256-0-81444800-1303586408_thumb.jpeg

Wchodzimy po schodach , gdy jesteśmy na pół piętrze to widać brązową deske odstającą od schodów idziemy po niej ,aż dojedziemy do okien , następnie chodzimy do prawego okna i skręcamy w lewo i idziemy orosto i zatrzymujemy się jak będziemy między deską , a ścianą .

Tu jeszcze 3 "Campówy"

post-241256-0-52461300-1303586764_thumb.jpeg

post-241256-0-37006400-1303586801_thumb.jpeg

post-241256-0-52643000-1303586831_thumb.jpeg

Przepraszam za błędy na SS , ale się spieszyłem

Pozdrawiam , mam nadzieję że pomogłem

:)

ZuuziaaaPL.png

ZuuziaaPL.png

Opublikowano

nawet, nawet.

tyle, że zły dział.

Poradniki > a dokładniej

http://www.mpcforum.pl/forum/372-bugi-i-gliche/

nutka w miarę.

Opublikowano

Pierwszy glitch który opisujesz na Two Towers to chyba w ciula lecisz ...

nikt tam nie musi stać po samym screenie widzę że źle stoisz i dla tego "musi ktoś stać"

aby wskoczyć tam samemu musisz praktycznie lewitować na tym parapecie (stoisz na końcu, ale wygląda jakbyś zawisł w powietrzu)

btw. wykuriwaj do poradników.

Opublikowano

Po chu* takie kolory duże? Gówno widac, i wszystko się trzeba ze screenów domyślac >.<.

Prawie każdy zna te kampy, ale przynajmniej coś robisz.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

sa to moje campy bylo na yt itd ale na mpc forum nie widzalem wiec daje i duzo razy pewnei widzieliscie to ale caly casz jak robie ten 1 bug to kazdy sie pyta jak to zrobic itd

wiem wiem 2 bug juz byl ALE byl pokazy w 2 osoby czyli jak to zrobic w 2 osoby a ja pokazuje jak to zrobic w 1

Opublikowano

1 bug bezsensowny - 1 raport i bann...

no ale dobrze że dodałeś, chociaż na forum już gdzieś widziałem

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

1 bug bezsensowny - 1 raport i bann...

no ale dobrze że dodałeś, chociaż na forum już gdzieś widziałem

1 bug widzalem jak robili 1alt czy jakos tak ten srebny i zloty

a bann to dostaniesz za kazdy bug

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...