Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszmary / Sny

Mustc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema . przejde od razu do rzeczy . A więc , od dawna nie mialem zadnego koszmaru ktorego zapamietałbym na bardzo dlugo i tutaj prosze was o rady co zrobic zeby miec taki sen ? , chce sie poprostu sprawdzic moją psychikę itp . mozecie podac jakis link do dziwnych i porąbanych rzeczy bo jestem troszke zryty >.< ( chodzi mi o jakies straszne rzeczy ) . straszne historia ale bardzo ciekawe i warte czytania. i takze poszukuje jakiegos w ch*j strasznego amatorskiego filmu , horroru najlepiej gdyby bylo to krecone jedną kamera bo ponoc jest masa takich filmow ale nie wiem jak szukac

będa +

Opublikowano

Paranormal Activity , Paranormal Activity 2 jest na faktach autentycznych kręcony naprawde i wydarzenia zawarte w tym filmie sa prawdziwe , film jaklepiej oglądaj jak jesteś sam w domu i wokoło masz pozgaszane światła wtedy będziesz mial sny :)

A i jeszcze jeden film Blair Witch project

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano

no nie wiem czy to bedzie straszne, ale zarejestruj sie na sadisticu i wejdź se w dział "hard", nie wiem czy to bardziej obrzydliwe czy straszne ale może Ci sie bedzie śnić odciety penis : D

http://www.sadistic.pl/

ae1d1005fe.png

Opublikowano
Paranormal Activity , Paranormal Activity 2 jest na faktach autentycznych kręcony naprawde i wydarzenia zawarte w tym filmie sa prawdziwe , film jaklepiej oglądaj jak jesteś sam w domu i wokoło masz pozgaszane światła wtedy będziesz mial sny :)

fakty same w sobie są autentyczne xD xD

polecam to samo :D

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

poszukaj se snuff filmow :)

to po 1.nie zasniesz

po 2. bedziesz chcial sie zabic :D

(zart)

ale serio poszukaj snuff filmow mocne bardzo :)

Nie bede pisal o co w nich chodzi..

Opublikowano

szukalem na youtube nie czaje nie znam angielskiego a nie wiem skad moge zassac film z napisami jezeli wiesz poslij link na pw

Opublikowano

Mustic chodzi ci o snuffa?

Jesli tak to nie znajdziesz na youtubie czlowieku :D

Od razu blokuja..nie wiesz co sie na tych filmach dzieje :D

szukaj w google

Opublikowano

@up na youtubie jest 5 partow ale ocenzurowanych ok to biore sie za szukanie

Opublikowano

Dobra dam ci link do dosc mocnych zdjec ktore sa realne..

http://horrory.com.pl/teksty/3.html

wszystko jest autentyczne i tak bylo kiedys..

ZA TRESC POKAZANA NA WYZEJ WYMIENIONEJ STRONEI NIE BIORE ZADNEJ ODPOWIEDZIALNOSCI!

TO NIE JEST MOJE JA TYLKO DAJE LINK!

TO NIE SA MOJE ZDJECIA ANI NIC!

jkbc.tam sa tylko zdjecia

filmow ci nie podam..

Opublikowano

ciebie coś pojebało że to jest na faktach ziomuś ..

oglądałem z 5 razy Pierwszą część i są 3 inne zakończenia więc pozdro ziomuś ..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Nie da się "na zawołanie" wywołać snu :)

Wszystkie te pseudo elektryczne eksperymenty to ściema. Nie wiem czy jest tutaj jakiś fizyko-lekarz, ale ja jestem uparty ;P

Teoretycznie tak - jeżeli naoglądasz się czegoś co potem Twój mózg i Twoja świadomość uzna za "dziwne" to istnieje prawdopodobieństwo, że pojawi się podczas snu.

Kolejna ciekawostka - śnisz tylko o tym co znasz. Jeżeli NIC nie wzrusza Tobą teraz to podczas snu będzie podobnie.

Jak chcesz to moge Ci podesłać kilka operacji. Pięknie wyzolowane narządy potrafią przyprawić o skurcze żołądka :P

f.png

Opublikowano

świadome sny. jeśli to działa to sam sobie zrobisz horror jaki tylko sobie jesteś w stanie wyobrazić.

Opublikowano

Bo ja wiem poczytaj creepypasty ?

Link ew na pw bo jakiś debil może się przypierdolić o link do innego forum

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...