Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm A więc kupiłem sobie 69 wizarda na allegro Wszystko było pięknie na obrazku wszystkie skille na 69 lvlu ff ale gdy tylko wszedłem na tą postać zobaczyłem że jest strasznie zacofana oczywiście skille wizarda są na 69 ale skille clera na 58 ;/ nie wiem co robić ta postać pada nawet w dh cave na earth ghoustach ;/ Proszę o szybką odpowiedz co mam robić bądz gdzie expić ;/ Może Zrobić Dlvl

Opublikowano

Po pierwsze:

jaki set ?

Po drugie:

jak skille z clera ? możesz ss-a dać

Po trzecie:

jak nic się nie da zrobić idź na pt na mobkach ok. 67-72lvl-u

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Hmm teraz mi gf chodzą więc nie wejdę na tą postać ale z tego co pamiętam elegant staff full blue +4

a reszta od npc +3 +2 na 69 nie pamiętam nazw a co do skili to podstawowe czyli wsio oprócz buffów do pt clera a tak reverse ,recovery,holly world bless spell i wiesz dosłownie wszystko jest wymaxowane oprócz masteries a to mi najbardziej potrzebne ;/

Opublikowano

to powinieneś dać radę na górnikach... tylko bez pt mobów. poza tym zobacz na mapkę świata i jakie mobki są. Może karra party ? Albo Cię wezmą na snipery :P ewentualnie taxi na wingach ;)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

hmmm dlatego właśnie zacząłem odpalać gf by uzbierać na taxi na wingach ;/ bo jak narazie ma tylko 5kk ;/ a na caspianie słabo troche z tymi party ;/ jak zbieram na dh cave party to przez 2 h nikt nie wchodzi ;/ to troche dziwne ;p

Opublikowano

nie dziwne tylko normalne, każdy na tym lvl-u na taxi siedzi. :P Chyba jedyne wyjście z tymi GF-ami...

@down

wole + xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Na prośbę autora, zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...