Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co O Tym Myślicie ?

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej żałosne niż nie pojęte, najchętniej wszystkie cheatersy bym podał do Supportu, no ale niestety nie znam nazwy. Zaraz się zlecą dzieciaki , typu "O ja ale zajebiste dajcie link plz plz plz " " powie ktos jak sciagnac plzz" , też mi frajda z takigo hacku stać na dachu i rzucać , porażka, co za totalne zero stworzyło tego hacka, zero skilla...

Opublikowano

Bardziej żałosne niż nie pojęte, najchętniej wszystkie cheatersy bym podał do Supportu, no ale niestety nie znam nazwy. Zaraz się zlecą dzieciaki , typu "O ja ale zajebiste dajcie link plz plz plz " " powie ktos jak sciagnac plzz" , też mi frajda z takigo hacku stać na dachu i rzucać , porażka, co za totalne zero stworzyło tego hacka, zero skilla...

Najpierw dowiedz się co znaczy skrót tego FORUM !

''MPC'' To wtedy pisz ..

Jak coś ci się nie podoba wywalaj stąd :)

Rozumiem , że dużo Neosów , ale co zrobić ^_^

Opublikowano

Znalazł się kolejny znawca, multi player cheats, dla Twojej wiadomości nie obrażałem gracza z tej że strony, tylko oceniałem tego żałosnego typa co to zrobił, a ten że typ nie jest z tej że strony, więc ogarnij gościu ;)

Opublikowano

To po co jesteś na tym forum? To forum od cheatow.

Pewnie sam tam siedzi na cheatach na eagleeye ; D

Tak jeszcze coś masz do powiedzenia ?, wiem że tak lubisz robić, i tylko pokazujesz jaka z Ciebie ofiara.

Opublikowano

Jeśli Ty siedzisz na tym forum tylko po , to żeby wypatrywać nowe 'cheaty' , to z przykrością mi Cie szkoda, na tym forum znajduję się wiele innych rzeczy poza cheatami, nie każdy musi czyhać na każdego nowe cheata, tak jak Ty to robisz.

+SupaFly, sory za doubla

Opublikowano

Tak jeszcze coś masz do powiedzenia ?, wiem że tak lubisz robić, i tylko pokazujesz jaka z Ciebie ofiara.

Dobra koniec SPAMU !

Już się schowaj !

Opublikowano

wystarczy troche poszukać ten hack już bardzo długo nie działa . On działał jeszcze za czasów "game Bostera" A filmik jest przez kogoś skopiowany i uaktualniony .Zobaczcie date tego filmu co ja wrzucilem i porównajcie je ze sobą .

http://www.youtube.com/watch?v=LR8HsTFtsGg&feature=related

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Hola, hola, widzę, że dyskusja idzie pełną parą <_<

@Zarax - Raport za spam

@ Slaverr - Mnie nie przepraszaj. I ten dublepost nie był spowodowany zlagowaniem łącza. - Raport za Dublepost i Offtop

@ Krystek9523 - To było zbędne. Wystarczyło by, gdybyś do mnie na PW napisał - Raport za spam

@ Reeker - Raport za offtop. Do tematu nic nie wniosłeś

@ danielekbrd - Dobrze, że mu to wytłumaczyłeś, ale mogłeś to na PW napisać, bo twoja wypowiedź, to nie stety offtop.

Ostrzegam. To już chyba 3 taki temat, w którym poleci dużo warnów. Nie spamujcie, i nie offtopujcie, bo to jest nie zgodne z regulaminem.

Mam nadzieję, że takie coś, już nigdy się nie powtórzy.

Temat zamykam. Gdyby ktoś chciał, żebym go otworzył, pisać na PW.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...