Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziwny problem w warrock

Szycha83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dziwny problem z warrockiem bowiem chodzi o lagi ale nie zwykłe :/

a więc tak

gdy włącze komputer internet mi dobrze chodzi mam 2mb szybko wszysko śmiga , przy ściąganiu rzeczy np z instalki.pl mam szybkość transfera 220kb/s

ale gdy włącze warrocka po 20min grania tak mi się internet wali , widzę pingi po 400 do 700 czasem :/

gdy zresetuję kompa wszystko jest ok aż do następnego uruchomienia warrocka

proszę o sensowne odpowiedzi które mi pomogą

za pomoc dam 5*

Opublikowano

Słuchaj nie wiem jak temu zaradzić ale powiedz mi czy ty masz neta rozdzielonego routerem czy nie??

Bo to może być wina tracących pakietów lub czegoś innego i powiedz mi jakiego masz kompa.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Jeśli używasz haka to przez to :)

Reinstalki robiłeś to pewne xD może sprobuj pokombinować coś z priorytetami w procesach :) Np jak ja mam najwyższy piorytet warrocka to nie mogę myszką ruszyć

Na razie tylko to mi do głowy przychodzi :)

notoacta250.png

Opublikowano

to raczej nie internet

ludziom co maja neta 2mb+ niekiedy laguje okolo godziny 20 i maja dobrego kompa

ja mam radiowke 512kb kiedy odpalam mam 68% a śmiga okolo 22 jak nie wiem co a ping po 70 80 maks

w nocy ping 30 50 :) to może być wina neta np jak używasz go z kimś innym a jak nie to kompuer

usunieta by mike

Opublikowano

ściągnij sobie z torrentów program cFos Speed z keyem tam będzie instrukcja. a to może odrazu dam ci link do niego

http://torrenty.org/torrent/340151 a gdy będziesz się tam rejestrował (jest tam instrukcja) to gdy będzie pisało że się nie zarejestrowałeś to nic bo tak naprawdę zarejestrowałeś się. tam są podane jakieś passy czy jakoś tak a potem wystarczy skorygować łącze (przez kilka dni będzie się robiło) (wystarczy tam przycisnąć i będzie się robiło) a potem internet jest miodzio. u mnie w wr są pingi od 20 do 439.

76561197995014005.png

Opublikowano

no ja mam radiówke też :P 2mb

komp to taki se 1gb ram 2.0 procek geforce 6200 256mb ram Gainward

haki ŻAL????? mam 38lvl to nie wypada używać haków nie??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...