Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Skryte" działania K2

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś na polandzie pojawił sie komunikat :

post-6875-1239627813.jpg

Także pogratulujmy K2 "skrytości". Bo przecież w ten sposób więcej ludzi będzie w danym momencie grać na flagi, bo oni wcale szybko z roomów nie powychodzą ;s Także jeszcze raz pogratulumy dla K2. Jeśli by tego komunikatu nie pokazali, więcej "pr0 playerów" uzyskałoby na nowo 1 lvl i byśmy wiedzieli, którzy to cfaniaki na flagi grają. A tak... Zobaczą komunikat i pewnie szybko powychodzą...

Opublikowano

A moim zdaniem dobrze zrobili bo nie da rady mapy skończyć na flagi ;)

GM bd na bierząco o tym informowani że ktoś sobie gra na flagi a ten komunikat pojawia się automatycznie więc moim zdaniem ludzie bd się bali grać na flagi i k2 nie bd lvl cofać

notoacta250.png

Opublikowano

Ja uważam, że GM'om nie chce się patrolować room'ów, w których grają na flagi...

Wolą dać taki komunikat z nadzieją, że gracze się przestraszą i przestaną grać na flagi.

Takie jest moje zdanie :P

Opublikowano

@Up Zgadzam się z tobą.

Poprostu kochane K2 zrobiło ten komunikat aby ludzie nie grali na planty,flagi itp. Pamiętam jak z rańca jak się pokazało na roomie moim to ludzi pouciekali :P.

Być może i dobrze zrobili bo mniej teraz będzie osób grało i te aukcje co kille za kasę się skończą.Ponadto będzie mniej hacków bo przecież K2 "patroluje" roomy :)

18706.png

2ynnxib.gif

Opublikowano

oj mylisz się ;) na CQC również takie coś się pojawia jeżeli:

*rozbijesz cały przeciwny team(team bash)

*bomba zostanie podłożona i rozbrojona i nikt nie zginie.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

tak jak @up

Oni uo i bg tylko na conquest bedą wbijali ;D Więc wszyscy co grają na bg bujcie się :D za to na cqc cheaterów nie będą łapali....

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

@up

Na wszystko jest sposób K2 ostatnio jak by zrobiło dużo pracy z HS :) więc i może teraz im się uda;) chociaż szczeże mówiąc to nie gram w warrocka bo nie mam chwilowo Cheata to im za bardzo nie kibicuje ;p Ale starają się:)

Jak dla mnie CqC tak samo jest zagrożone :)

notoacta250.png

Opublikowano
Poprostu kochane K2 zrobiło ten komunikat aby ludzie nie grali na planty,flagi itp. Pamiętam jak z rańca jak się pokazało na roomie moim to ludzi pouciekali tongue.gif.

Być może i dobrze zrobili bo mniej teraz będzie osób grało i te aukcje co kille za kasę się skończą.Ponadto będzie mniej hacków bo przecież K2 "patroluje" roomy smile.gif

ja hackuje nadal nawet jak te info sie pokazało i to już nieraz a nigdy zaden gm mnie nie zbanował to zwykłu fake nierozumiecie albo 1gm patroluje cały serwer xD

Opublikowano

oni nic nie robią

ja parę razy grałem z Adminami i oni wogóle się nie gapneli że gram na hackach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...