Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Oszukiwanie W Chandlu Taki Bug

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki mały bug na oszukiwanie

1.Szukamy kolesia który robi własnie sklep(Musimy mieć pewność)

2.Piszemy mu ze wystwiamy nap fms za 1 yang że kończymy

3.Wystawiamy sklep ale w nim nie dajemy fms to chyba jasne

4.Przy odrobinie szczęścia kolo który wystawiał sklep nie zamykając swojego otworzył twój

5.Jeśli tak właśnie zrobił to gdy on wystawi sklep wszystko w tym sklepie będzie za 0 yang i my mozemy to kupić [Happy]

Nie wiem czy działa na pl ale kiedyś działało ale na priv działa

Licze na + to mnie motywuje do dalszej pracy

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

działa na pl bo dzisiaj jak stawiałem sklep to o mało co bym wystawił medale za 0 bo zobaczyłem co koleś ma w sklepie

johnmorrisonxxxppwxxxsc.png

Autor-Klik Na sygnę

:)

Opublikowano
[Tut]Oszukiwanie W Chandlu Taki Bug

W Chandlu lol? Chandlu? chyba handlu a to juz nie dziala..

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

na plu od dawna nie dziala, na privkach moze ale watpie ze na tych udoskonalanych bedzie smigac

popraw ©handel-.- razi w oczy

Pomogłem? Chcesz się odwdzięczyć? Postaw +

Opublikowano

Działa na prywatnych serwerach to stary bug...Jak wystawiasz sklepik i w tym czasie klikniesz komuś na sklep twoje ceny w twoim sklepie zmienią sie na 0yang.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Taki bug działa, zawsze jak wystawiłem sklepik i zobaczyłem do kogos w toból w momencie gdy wystawiałem itemy to po otworzeniu sklepiku itemy sie bugują i są za 0 yang.

reklama

Opublikowano

To jest kłamstwo... nie można wystawić itemka za 0 yang... tak robiłem na privku i jakoś patrzalem czy np wystawilem za 1kkk a nie za 1kk dany item, a wczesniej patrzalem na kogos sklep co niedawno zostal otworzony to sprawdzam czy dobrze wystawilem i jest item za 0 yang.. postanowilem ze to sprawdze i zaakceptuje sklep i itemu nie bylo w moim sklepie tylko tak jakbym go nie wystawil... jak to na privku nie dziala to na pewno nie dziala na pl'u ;x

Opublikowano

Nie działa, itemy potem znikają jak je się wystawi po 1 yang.

Proponuje zamknąć.

Tak wgl to się pisze handel, a nie Chandel.

Opublikowano

Dzisiaj sam sprawdzałem i to chodzi o to że gdy mam wpisane ceny już, nie kliknąłem ok to wtedy zmienia się na 1 yang ?

Czy kiedy daje nazwe sklepu to automatycznie wszystko za 1 yang ?

Czy może o to że wystawiam itemy i nie wpisałem ceny i dopiero przycisnę ? Bo jakoś mało ten tutorial jest zrozumiały, nie wiadomo co i jak.

Proponuję Ci to szybko poprawić i trochę estetyczniej to zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...