Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam duży problem a mianowicie tak jak w temacie nie mogę doskoczyć do MarioRoom. Nie wiem co źle robię może znacie jakieś komendy lub coś co mi pomoże wyżej skakać albo poprostu pomożecie jak mam skakać.

Proszę o szybką pomoc dam +/- i 5 do profilu.

Pozdrawiam Lovsth

Opublikowano

Nie rozumiem w Cs'a gram może 2 tygodnie możesz mi wytłumaczyć jak mam skakać i może znasz jakieś komendy żeby lepiej się skakało i surfowało

Z góry dzieki

Opublikowano

Posłuchaj mnie przyjacielu,

po 1. dla Ciebie jako początkującego z surfem (tak myślę) radzę Ci latać z tzw. wieży, wtedy najłatwiej jest, ( poszukaj sobie na YT jakieś tutki )

po 2. komendy na lepsze latanie? fps_max *** - ilość FPS, po czym fps_modem *** - taka sama ilość, i " developer 1 " - uaktywnia owe komendy. następnie wyłącz CS'a, i w ustawieniach karty graficznej wyłącz synchronizację pionową, ( bynajmniej u mnie bez wyłączenia nie chodzi ), po czym włącz CS'a i bądź happy, że łatwo Ci się surfuje ;d

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Oczywiście każdy dostanie Pusa ale JonyT8 Mógł byś mi to bardziej szczegółowo wyjaśnić ?? Gdzie są te ustawiania karty graficznej ?

@Edit już wiem jak wyłączyć tą synchronizacje pionową :)))

Opublikowano

Mam pytanie co do tych komend : fps_max , fps_modem , developer 1 ... Za każdym razem musze je wpisywać ??? I ile najlepiej wpisać przy tych komendach ???

Opublikowano

Wejdź do folderu w którym masz CS, i teraz zobacz - czy masz wersję Polską csa czy angielską

Dla angielskiej:

cstrike/

dla polskiej:

cstrike_polish/

I tam znajdź config.cfg kliknij na niego PPM i właściwości, po czym zobacz czy masz odznaczoną opcję "Tylko od odczytu" jeśli masz zaznaczoną - odznacz, ma być białe tło.

Teraz otwórz w/w plik i znajdź w nim:

fps_modem

fps_max

developer

I tam pozmieniaj na swoje wartości, potem CTRL + S, wyłącz, włącz CS i graj.

Pamiętaj, przy operacji musisz mieć wyłączonego CS'a.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...