Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pet Dla Huntera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z wyborem peta , obecnie mam eeyakee czy jakos tak [taki bialy kot z questa]

ii tu pytanie ktory pet jest dobry na bg areny a ktory na levelowanie ? Chcialbym miec 2 pety do tych wlasnie rzeczy.

Kot nie jest zly ale nie wiem tez czy jest dobry.Wiem ze tamne king bangalasha i tu next pytanie czy on jest dobry ?

@edit A i ocb z stable masterem ? Jezeli dam tam swojego main peta to naucze go skilli z second czy jak ? Gdzies tak wyczytalem.

@edit 2 . Jak npz robic zeby miec 3 talen trees ? mam huntera i bulid bm ale jest tam tez 4 w marksmanie i 6 w survival tu mam wybrac czy jak ?

-

Opublikowano

Na leveling Cat jest najlepszy wg. mnie.

Na BG i areny to spider albo boar, ew. warp chaser bo ma stuna. To zależy co wolisz.

King Bangalash jest dobry na raidy i dungeony, bo ma buffa na agi i str.

@2

u stable mastera możesz przechowywać pety z tego co wiem, jak usuniesz peta to możesz go u niego odzyskać.

@3

to zależy, bo jak grasz na cataclysmie, to żeby wbijać w 2 drzewko, musisz wymaxować 1 drzewko, nie możesz dać w 2 po połowie. Na wotlku wbijasz jak chcesz.

Opublikowano

Gram na globalu mam tbc tylko i taki bm bulid : 31/4/6 i jak zrobic zeby miec odblokowane 3 drzewko ? Bo tak teraz hunter ma 35 lvl I gram specem BM wiadomo ale dalem te 6 takze w survival bo tam mi dodaje do kilku rzeczy i np chcialbym jeszcze z marksman miec cos tak jak jest w bulidzie to jak to zrobic ? Musze wymaxowac BM i dopiero tak ?

-

Opublikowano

Skoro grasz na globalu to aby odblokować kolejne drzewko musisz wydaj w jedno minimum 31 talentów potem zostaje ci 10 talentów ( na 85 lvl oczywiście ) i pakujesz je gdzie chcesz i jak chcesz.

Co do petów do levelingu oczywiście pety tankerskie np: goryl, niedźwiedź czy tam żółw czemu pety tanki? mniej dostaja w pipke, otrzymują więcej heala i lepiej trzymaja aggro i w połączeniu z twoim Misdirection nawet idzie solować niektóre wykoxane mobki.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Ok a jaki bear bedzie dobry ? da rady zlapac jakiegos na moim lvl z jakims fajnym wygladem czy cos ? :D

Czyli do levelingu tenacity [niedzwiadek] na inst i raidy tez niedzwiadek no nie ? A na bg / areny kot [ferocity] ?

A heriloomy lepiej kupowac na 85 za justice points ? I gdzie moge kupic armory helmy itd w orgimmar mam tylko naramienniki , bronie a gdzie reszta. A i to kosztuje 2000+ h dawniej jak na 70 warku bylem to 1500+ za jedno

http://www.wowhead.com/npc=14344#abilities ten pet dobry bedzie do levelowania ?

-

Opublikowano

Ja polecam wilka do lvlowania. Wilk ma buff na AP, trwa 20sec, cd - 40. Im wyższy lvl, tym więcej AP z tego buffa dostajemy. Przydatne przy expieniu.

Na areny/bg jakiś pet ze stun/disarm lub pająk z siecią.

Opublikowano

PvP i PvE wybralem swojego kota King Bangalash , szybko bije , dobre drzewko talentow , fajnie wyglada :) A stuna mam przy wybraniu drzewka Beast Mastery wiec przydaje sie. Bestial Wrath i wymiata :)

Temat mozna zamknac wszystko wyjasnione

-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...