Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ticket

wah0lz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę niech ktoś mi napiszę formę ticketa(po angielsku) oto że kupiłem za 499g1 red_psg i mi wzieli i usuneli.

Opublikowano

No to powiem Ci tak nie masz co pisać że oni Ci usuneli bo to i tak nie oni :) może brat kumpel lub ktoś inny... A jeżeli chcesz napisać na przyszłość to translate.pl i układaj zdania.

Opublikowano

No to powiem Ci tak nie masz co pisać że oni Ci usuneli bo to i tak nie oni :) może brat kumpel lub ktoś inny... A jeżeli chcesz napisać na przyszłość to translate.pl i układaj zdania.

Ma co pisać bo to oni usuwają bronie... Mi usunęli mp5k gold które miałem z promo od nich więc napiszę do nich ticketa.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

odpowiedź została udzielona przez xPrzeMoxD

Proszę o zamknięcie tematu

//razor130: To raportuj, a nie baw się tutaj w moda..

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...