Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam taki problem, po formacie mi sie ostro zacina css ze grac sie nie da, programem TuneUp optymalizuje system ale nie pomaga za dobrze, jedynym rozwiazaniem jest zmiana priorytetu w menadzerze zadan na wysoki, ale zazwyczaj po tym ping mi skacze do 200. Moje pytanie jest takie, czy jest moze jakis program, dzieku ktoremu nie bedzie mi sie zacinal css, lub jakis sposob na zmiane priorytetu na wysoki tylko zeby ping mi nie skakal do 200 ?.

PS. Pisze to tutaj, bo raczej w dziale z csem mi za bardzo nie pomoga.

Opublikowano

Sciągnij najnowsze stery do grafy, znajdziesz je na stronie producennta twojej GPU

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Zainstalowałeś sterowniki do klawiatury? Wydaje mi się, że to przez to. Wysoki ping może być spowodowany opóźnieniem w przesyłaniu do systemu danych na temat wciskanych klawiszy. Przez to windows wysyła wadliwe dane na serwer gry, który nie wie co z nimi zrobić więc automatycznie włącza domyślną procedurę obsługi niezidentyfikowanych komunikatów(UCH z angielskiego Unidentified Comunicates Handling). Dzięki czemu nie wywala cie z gry ale wzrasta ci ping bo rośnie odstęp czasowy w komunikacji pomiędzy tobą a serwerem.

Więc albo sterowniki albo masz złe druty.

RAsfepN.png
Opublikowano

Raz miałem ze Cs Był przyśpieszony x3-x4 xD Wszystko było szybsze i Mi pomogło Nie uruchamiania kompa z 1-2Dni : ] Albo jakaś zapora ci bloczy ^ ^ Nie wiem Już ; p

76561198375594763.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...