Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kto Lepszy Jako 1 Postać W L2?

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Kogo z tych dwóch byście mi poradzili jako pierwszą postać w L2: Destroyera czy Tyranta.

Jeżeli się wam jeszcze będzie chciało to proszę napisać też czemu właśnie ta klasa.

Opublikowano

No nie wiem, wedlug (przez jakie u/ó sie pisze? :P ) obydwie sa trudne do ogarniecia xD

tyrant - powiem Ci tak, ze ja zawsze mialem problemy ze skillami, glownie z totemami u tyrka.

Natomiast destro, no nie wiem. Jesli only pve to spoko, ale na poczatek ciezko by Ci bylo ogarnac pvp deska a szczegolnie na low ratach.

Ok, podsumowujac obydwie klasy sa rownie trudne ale jesli mialbym wybrac to destro, ale to moze temu ze jest to moja ulubiona postac obok sk ;p dlugo sie zastanawialem ktore zaproponowac i mysle ze dobrze Ci doradzilem. Ale poczekaj na opinie innych :)

tak na marginesie, ja zaczalem grac HE :) ale to jakies 7 latuf temu ;p

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Destro, o wiele łatwiejszy do ogarnięcia, mało skilli ma, nie musisz się dużo uczyć aby grać ta postacią. Natomiast tyrant ma bardzo dużo skilli, i musisz jako tako się nauczyć nim grać :). Destro weź, fajnie się nim gra.

Opublikowano

Zadna postac w l2 nie jest latwa...

Aby dobrze nia grac, to musialbys nia pograc min. z 3lata, a jesli normalnie, jak 90% procent noobkow, ktorzy zmieniaja co tydzien postacie i zadnej nie ogarniaja to spox.

Napisalem to, jak przeczytalem, ze destro jest latwe do ogarniecia i ma malo skilli... Ogar sie.......

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Trudno określić która postać łatwiejsza/lepsza ogólnie zależy czy chodzi o farme czy o pvp ale na początek polecał bym fista (Tyranr) ponieważ wystarczy że wrzucisz tokema, kupisz jakieś fisty i jesteś zdolny pokonać każdego moba 5-6 lvl-i wyżej bez buffów. I zależy też na którym srv będziesz grał, czy będzie to low/mid/high rate ?

Opublikowano

Jeżeli uważasz inaczej, dobrze. Pisząc to byłem przygotowany na krytykę :) ale popatrz, ma 4-5 głównych skilli, + te które musisz użyć już ostatecznie, lub żeby umilić grę. Dając za przykład Berserker, Soul Breaker, lub Arbalester, gdzie gra jest utrudniona ponieważ musisz nauczyć się taktyki. Gra deską polega głównie na wbiciu Rage i Dark Form, czasem Battle Roar, + bardzo "skomplikowane" użycie Frenzy, Guts, i Zealota... Gdzie wystarczy zejść do 30 % HP uruchamiasz skilla/skille i tylko co następnie robisz to zaznaczenie targetu i patrzenie jak koleś pada po 2-3 uderzeniach (chyba, że krytyk... to 1 :)). Więc nie mów mi, że ogarnięcie Destra zajmuje 3 lata :). Napisałem tylko co myślę o twoim poście. Nie krytykuje tutaj destro bo gra się nim przyjemnie, ale znów muszę podkreślić, że to jedna z łatwiejszych do ogarnięcia postaci !

Opublikowano

Jejku no spoko... myślisz że to taka sielanka, wbij ten 80lvl i zobaczymy, mobki będą trudniejsze, a jak uważasz, ze na pvp wystarczy Ci użyć 3-4 skilli + fr/guts, zae to jesteś w błędzie i zagraj sobie spoilem... Każda postać na 20lvlu ma mobka na 2-3 hity....

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

niektórych posty aż rażą w oczy, od kiedy destroyer ma mało skilli? co prawda jest mniej rozwinięty od tyranta i łatwiej go ogarnąć,ale nie mówcie że ma mało skilli...

na początek twojej przygody z l2 radził bym ci poczytać co i jak bo wejdziesz do gry i nie będziesz wiedział na czym stoisz, są różne poradniki nawet na mpc jest opracowany przez

kolegę doxxx PORADNIK @by doxxx przeczytaj go są tam dobre wskazówki dla początkującego gracza

co do tematu

polecił bym ci destroyer ze względu na to że łatwiej go ogarnąć , ale znowuż na low rate gra destroyerem jest ciężka i wolna a zapewne będziesz expił

więc polecam ci tyranta załączasz Fury Fists,Puma Spirit Totem no i sobie expisz, otóz w pvp tyrant jest skomplikowany, ale jak wyexpisz sobie do 76 lvl'a to nabierzesz wprawy

pozdrawiam F1N4L.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zadna postac w l2 nie jest latwa...

Aby dobrze nia grac, to musialbys nia pograc min. z 3lata, a jesli normalnie, jak 90% procent noobkow, ktorzy zmieniaja co tydzien postacie i zadnej nie ogarniaja to spox.

Napisalem to, jak przeczytalem, ze destro jest latwe do ogarniecia i ma malo skilli... Ogar sie.......

Haha... nie wiem jak ty ale ja nie potrzebowałem min. 3 lat do opanowania postaci w l2 :P Wszystko zależy od podejścia do gry i chęci. Jak ktoś chce to może bardzo szybko ogarnąć postać. Wcale nie trzeba robić tego na lowie, można wbić na high i tam się nauczyć. Czytać dużo poradników od nosie owej klasy, oglądać filmiki na YT. Opanowanie ol'a zajęło mi niecały miesiąc, wiem do czego służy każdy skill, kiedy go używać. Tyr czy destro ? Według mnie o wiele łatwiejszy jest destro. Ma mało skili i ma najwięcej hp w grze :P W pve nie powinieneś mieć z nim problemu. Co do pvp to zależy z kim walczysz.

reflink

• 1 miesiąc temu...
Pasjonat
Opublikowano

jezeli grasz na privie to bierz sph ... postac bardzo dobra i latwa do opanowania ... na pvp to tylko 1 v 1 chyba ze masz tego , no kurwa jak on sie nazywal >.< ten co tak leczy dobrze , na 'b' , kurwa zapomnialem lool

a jezeli chodzi o klasy typu warrior to bierz glada ... bardzo dobry na pvp i do expa

@edit : bishopa ; )

Opublikowano

Destro jest dobry ale tyrek jest łatwy do prowadzenia podczas pvp i tez nie ma jakoś dużo skili jest kilka których się używa.

Jeżeli pograł byś nim tydzień uważam żebyś go ogarnął. A jeżeli to jest twoja pierwsza postać w L2 to polecam maga np Sh. ;)

Zbieram +

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...