Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Graphic] Ctd. Vs Graiiipowrót

CTD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojedynek Graficzny

Wyzywający: CTD.

Wyzywany: GraciiiPowrót

Kategoria: Grafika

Tematyka: Muzyka.

Czas: 1 dzień

Notka: Co, nazywasz mnie cieniasem na PW? Że jestem poniżej poziomu? Słabszy od Cb? To dawaj, pokaż co poprawisz ;> Na tym forum Ci nie idzie to chcesz się pojedynkować na innym? Nie ma mowy. Zachowujesz się jak mały dzieciak.

Tam tak. TE SAME PRACE, kapujesz?

Tam będzie słuszne głosowanie. A nie tutaj.

To jest polityka. Kurrr...

Niby zgodziłem się, że powtórzymy pojedynek na innym, ale zobacz ile czasu od tamtego posta minęło. Juz mi się odechcialo. Nie bede sie nigdzie dla Ciebie rejestrował.

Wygenerowane przez generator KomputeromaniaK'a

Opublikowano

Większość głosujących akurat się zna...

Jesteś po prostu wściekły że przegrałeś z takim noobem jak ja.

Pierwszy zapodaj prackę.

Ja już swoją mam gotową.

Opublikowano

Kolego.. Jak ty masz swoją gotową to na co czekasz? Moja będzie jutro albo pojutrze. Nie zamierzam pierwszy wrzucać. Poza tym w pierwszym pojedynku mało kto miał jakieś posty w FA. Co redwolf, wredna.. Oni się akurat znają. Tacy użytkownicy powinni głosować i to nie dlatego, że głosowali na mnie.

Forza Milan ! <3

Opublikowano

(...)Tacy użytkownicy powinni głosować i to nie dlatego, że głosowali na mnie.

Pewnie, że nie.

A Thtsn to co ? głosował za mną. Oczywiście, on już jest bee... albo taki Szymeek... Jest 100 razy lepszym grafikiem od Cb. Głosował na mnie, ale co tam... - przecież on się nie zna i nie powinien głosować!

Żałosny jesteś.

Mam zasadę.

Pierwszy już nigdy nie wrzucę żadnej sygny, gdyż zawsze jak to robiłem, każdy pojedynek przegrywałem.

Możemy wstawić w tym samym czasie, ale nigdy pierwszy nie będę. ;s

@Down.

Ojej, tylko się nie popłacz z tego powodu.

Opublikowano

Ok, ok... Ja wrzucę pierwszy. Widać, że przesądny jesteś. Thtsn nie głosował za Tobą tylko kogoś tam upomniał. I co mam wymieniać każdego kto udziela się w FA? I to niby ja jestem żałosny, bo nie wymieniłem wszystkich użytkowników w FA. Hahaaha.. I, że takiemu fajnemu forum są potrzebni tacy debilni użytkownicy jak ty. Poza tym Szymek raczej nie robi lepszych prac niż ja. Ostatnie jego prace, które oceniałem to dno. I teraz słuchaj. Stul pysk. Nie spamuj już i czekaj na moją pracę. Poza tym mam Twoje zdanie głęboko w dupie!

Edit. Nie minusuj noobku. Szkoda mi takich ludzi jak ty.

@up

Z jakiego powodu mam płakać? Z Twojej głupoty? ; p

haha..

Forza Milan ! <3

Opublikowano

Zgodzę się z Gracim ,że tutaj w dziale pojedynki glosują ludzie którzy mają nijakie pojęcie o grafice.

No cóż nie ma co się dziwić w końcu nie jest to forum graficzne i nie wymaga się od nikogo by się znał.

Tutaj ocenia się przede wszystkim tematykę, czy praca jest kolorowa i czy przyciąga wzrok.

Tylko nie liczni oceniają wkład, patrzą czy wszystkie aspekty zostały zachowane, dobre wtopienie, kolorystyka światło etc.

Na tym forum wystarczy wrzucić tło+ render cycatej babki a już 90% mężczyzn odda na Ciebie głos . No ale cóż nic na to nie poradzimy.

Nie powinniście się kłócić o to czy ktoś jest lepszy w grafice czy nie.

Każdy zaczynał , każdy robił koszmarki.

Każdy ma również lepsze i gorsze dni które również wpływają jakoś na efekt końcowy naszych prac.

Nie powinno się pisać "ja jestem od ciebie lepszy , jesteś maluśki w tym co robisz".

Jeżeli ktoś uważa ,że ma większą wiedzę powinien to wykorzystać w taki sposób by pomagać innym dojść do swojego poziomu.

A nie obrażać się wzajemnie...

Dajcie sobie rękę na zgodę i niech wygra NAJLEPSZA PRACA a nie" najlepszy grafik":)

Opublikowano

Dobra skończcie te kłótnie robicie ten pojedynek w końcu czy nie?

Ale też przyznaje racje Graciiiemu niektórzy nie mają zielonego pojęcia o grafice <_<

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

graciii (Sin Cara <3).

U Maggota widzę nie wtopiony do końca render, za nim tło zrobione z tekstury + nałożenia stocka i ustawieniem krycia na niższe. Światła tutaj zero, render trochę przejaśniony, po lewej stronie pusto, o braku głębi nie wspomnę...

Jeszcze bym coś znalazł, lecz szkoda mi czasu.

@Maggot (down)

Jako iż nie lubię flamewarów to w przeciwieństwie do Ciebie, moja wypowiedź będzie na poziomie (i nie zmarnuję na Ciebie kolejnego posta -.-) .

Więc... Render- powielanie jego, być może, lecz spójrz dokładnie: te jasne kropki (tzw. star'sy) oraz hmm... te takie okrągłe kształty, bardzo dobrze widoczne po lewej są zrobione również wg. "powielania rendera" ? Oczywiście wiesz, że wkomponowanie rendera w pracę to nie tylko zesmudgeowanie jej na dole. Po lewej stronie focalu widzę dokładnie czarną krawędź, poprzez co widzę, że jest render niewtopiony- przynajmniej częściowo. Następną rzeczą jest światło, którego ja nie widzę, ale być może je "próbowałeś" zrobić. Tak, "próbowałeś" , bo za żadne skarby Ci to nie wyszło- widzę to po koszulce Eminema, na której powinno być częściowo światło (padające najlepiej z góry) .

Jeszcze co do Twojego komentarza na temat pracy Gracjana: może i nie jest wg. tematyki, lecz On np. odbiera swoją pracę "muzycznie"- nie sądzisz?

Do tego on wykorzystał stock, nie render, więc Twoje oczy się mylą- praca jest wtopiona, bądź co bądź nie przez niego, ale przez robiącego zdjęcie (takie są moje odczucia).

Pozdrawiam, Reddy...

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

U Maggota widzę nie wtopiony do końca render, za nim tło zrobione z tekstury + nałożenia stocka i ustawieniem krycia na niższe. Światła tutaj zero, render trochę przejaśniony, po lewej stronie pusto, o braku głębi nie wspomnę...

Jeszcze bym coś znalazł, lecz szkoda mi czasu.

Render wtapiałem z tutoriala Graciiiego (aczkolwiek nie od niego się tego nauczyłem).

Tło nie jest z tekstury (smużenie poprzez powielanie rendera).

I żadnego tam stocka nie ma.

Światło robiłem tutorialem Patka (znalazlem źródło -> pomazałem białym pędzlem -> rozmycie gaussa -> nakładka), tak samo jak głębie (pomazałem czarnym pędzlem boki -> rozmazanie gaussa -> nakładka). Nie pierdol że tego nie ma ;s

http://www.mpcforum.pl/topic/192008-poradnikswiatlo-jak-je-stworzyc-jak-rozpoznac-skad-pada-swiatlo-itp/

Jeśli się nie znasz, to nie komentuj i nie wymyślaj takich bzdur, bo nic co tu wypisałeś, nie jest prawdą.

Po za tym.

Tematyką miała być MUZYKA Graciii... A dałeś jakieś dziecinne walki. Render byś chociaż wtopił -.- Przecież nawet ślepy zobaczy że nie jest wtopiony ... Ty tam nic nie zrobiłeś. Dałeś pędzelka mu na ryj i tło z googli pewnie, a ja pracowałem kilka dni, żeby wyszło nieźle.

Opublikowano

@up

To zmień na dowolną nie zauważyłem.

Poza tym to był Stock, więc nie pierdziel mi tu, że Render nie wtopiony.

Do RedWolfa mówisz, że się nie zna i komentuje, a sam się nie znasz i komentujesz.

Następnym razem pomyśl torochę, bo RedWolf ma o wiele większe doświadczenie od Ciebie i robi o wiele lepsze prace od Ciebie.

Dałeś pędzelka mu na ryj i tło z googli pewnie, a ja pracowałem kilka dni, żeby wyszło nieźle.

Nie wyszło nawet nieźle. Wyszło katastrofalnie.

Forza Milan ! <3

Opublikowano

@up

To zmień na dowolną nie zauważyłem.

Poza tym to był Stock, więc nie pierdziel mi tu, że Render nie wtopiony.

Do RedWolfa mówisz, że się nie zna i komentuje, a sam się nie znasz i komentujesz.

Następnym razem pomyśl torochę, bo RedWolf ma o wiele większe doświadczenie od Ciebie i robi o wiele lepsze prace od Ciebie.

No tak kurwa. Najlepiej jebnąć stock i gotowe. Też tak umiem.

RedWolf sobie wymyślił jakieś bzdury, które odbiegają od prawdy.

Opublikowano

Jak ty tak uważasz to z Ciebie jest totalny amator. Nawet nie wiesz ile zrobiłem i pierdzielisz głupoty. Pomyśl zanim coś napiszesz. Zmiany względem Stocka są, więc nie gadaj bzdur.

Poza tym coś wątpię, że umiesz wkleić Stock. Hahaha...

@CTD.

Sam widzisz, że tamten pojedynek był totalnym nieporozumieniem.

Forza Milan ! <3

Opublikowano

Głos na Ctd.

Bo graciiiego niezgodna z tematem.

@down problem masz, tematyka była podana a twoja praca nie mieści się w tematyce, cya.

.

Opublikowano

To może skoro Gracii dał sygne nie zgodną z tematyką niech zmieni albo temat zostanie zamknięty?

Można powiedzieć ,że się nie wywiązał z zadania...

Ja na razie wstrzymuje się od głosu , bo to bez sensu glosować na kogoś tylko dlatego ,że wstawił sysgne z dobra tematyką.

Opublikowano

Gracii,

@CTD niby taki pro grafik z Ciebie, a nie zauwazyles ze kompletna pustka w twojej sygnaturze panuje, cos mi się zdaje, że postąpiłeś jak amator...

167161466687770313241.png

Opublikowano

@Wredna, jeśli nie oddajesz głosu to po co spamujez? -.- Bez urazy oczywiście . xD

Ja, boostspeed szczerze i z bólem muszę swój głos oddać w ręce ( jakoś dziwnie to zabrzmiało, ale nie wiem jak to inaczej napisać, aby było ładnie ) Gracjana, bo chyba masz tak na imię, nie ?! xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...