Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Xaulin'A

Bor3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro Xaulin tyle pracuje należy mu się tez odpoczynek ale czy tak trudno napisać, że robi np. "w tej chwili dla siebie dom" albo "w tej chwili jestem zajety, robie co innego" albo "ok zrobie ale później/za godzine/""""jutro bo chce juz dzisiaj dokonczyc ten dom""", a nie w chamski sposób albo zlewa prośbę bo zawsze kulturalnie proszę i czekam jak deb*** na odp której nie uzyskuje lub po którymś tam zapytaniu, Nie!! BO MI SIĘ NIE CHCE !!

Ostatnim razem miałem podobną sytuację, tylko że w tedy było z 3 modów na serwie i po 2godzinach oczekiwania na jakikolwiek odzew po prostu zrezygnowałem z grania...

A teraz publicznie przepraszam Cię Xaulin za tamten temat ze skargą.

@DOWN

wiem że nic nie wskóram, ale kultura tego wymaga by przeprosić osobę do której się miało pretensje, a okazało się że nie jest do końca tak jak się myślało ^^

Opublikowano

Takie sprawy to zalatwiaj na PW. Co do pracy Xaulina - to prawda, pracuje za kilku. Ja ostatnio rzadko bywalem, ale postaram sie to poprawic ; p.

Close - spam topic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...