Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Na Torrenty.Ogr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! Chcę pobrać grę F1 2010 z torrenty, lecz nie mam tam konta... Jeśli ktoś ma konto i by mógł użyczyć na parę lub parenaście godzin to będę bardzo wdzięczny. No ale ktoś napisze ''To sobie załóż'' - Konto kosztuje 11zł ... Nie mam kasy na koncie i moim zdaniem trochę za drogo ;/

Proszę pisać na pw.

royalt.png

81432326.gif

POMOGŁEM ??? DAJ PLUSIKA

;)

Opublikowano

Co za problem poszukać w Google torrenta do takiej gry? To nie jest żaden problem, torrenty.org to nie jedyna strona w sieci, są lepsze i darmowe.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

trzeba być głupim by płacić za to co ogólnie dostępne na necie i za darmo, od tego ma się google by znajść odpowiedni torrent, inne strony typu: the pirate bay, btjunkie czy isohunt

@ down

p.s za nazwy nie moge dostać , nie publikuje żadnych linków czy zachęcam do odwiedzania stron , na tej samej zasadzie autor już powinien dostać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja tam polecam kupić konto, a nie żebrać na npc -.- . . .

Wydasz 11zł i pobierasz ile chcesz. Pozdro.

Opublikowano
Wydasz 11zł i pobierasz ile chcesz. Pozdro.

Nie wiem jakim trzeba być idiotą, żeby wydać 11zł na coś, co każdy normalny człowiek znajdzie w Google bez większego problemu i pobierze to za darmo. Wszystko co jest na Torrenty.org znajdziesz szukając w Google.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...