Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z Plikiem Game Lvl Obok Nicku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam maly problem z serwerem.

Zeby nie przynudzac wkleilem plik game i mam teraz problem nie moge tego naprawic.

Oto screen jak to wyglada po wrzuceniu i wpisaniu ./start

Opublikowano

to dlaczego nie wyswietla sie Network is Uncheable cos tam to co bylo zawsze , a i czasami tak co 1godz jest problem o nazwie no such file of diestory napewno wiesz co to za nazwa !

Opublikowano

ale mozesz powiedziec czemu juz tego nie ma tego networking is unchaeable bo jak on zawsze byl to nigdy nie mialem zadnych bledow.

Czy jest jakas mozliwosc abym mial lvl max 255 i widocznosc lvl obok nicku + networkink is unchaeable ?

A i jeszcze jedno pytanie dlaczego moi gracze nie moga wbic na serwa przez metka 2010r przez by tima loga ich przy wlaczaniu na postac (wiesz tam gdzie wczytuje) ?

Opublikowano

Bo na serwery hamachi nie można wchodzić przez klient 2010, a tak w ogóle to serwer działa ? bo jeżeli tak, to nie rozumiem po jaką cholerę ten temat..

Opublikowano

Bo na serwery hamachi nie można wchodzić przez klient 2010, a tak w ogóle to serwer działa ? bo jeżeli tak, to nie rozumiem po jaką cholerę ten temat..

Boże hahahaha xD ale się uśmiałem.. Nie można xD . Można !

Game ? tzn? Co ostatnio robiłeś,jakiej wersji plików używasz?.

Przecież w konsoli nie ma żadnego błędu, a poza tym wg. mnie to chyba dobrze, że nie ma błędu "Network is Unreachable" ...

Mniej więcej oznacza to odświeżone połączenie tak na chłopski rozum, i to nie jest żaden błąd.

bad88b73cf946d45869bcc02de0876de.gif?1335132094

Opublikowano

A po co ci te całe "Network is unreachable".??

Ważne że inni i ty możecie się zalogować na serwer, a jak nie wiesz czy już on serw to wbij na spol i spróbuj się zalogować.

Też tak mam ale nie pisałem tego na forum tylko sprawdziłem czy można się normalnie logować, pewnie wgrywałeś te same od bugowanie lv co ja. :)

Ale zapewniam Cię, serwer powinien normalnie działać.

Jeżeli mi nie jebniesz - pójdę za tobą do domu i zatłukę cię jak PSA.!!!

Opublikowano

Jedno pytanie !

Dlaczego tak co 1godz jest no such file of diestrory i wszystkich loga na serwie?

Czy to cos ja dodalem na serwa i sie psuje ?