Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kopiłem sobie 50 zł do telefonu dobra po 3 dniach pisze ze dzwoniłem(a wcale nie dzwoniłem) do mamy patrze czas rozmowy a tam 0:00 i ze zabrało mi 23 zł i tak zawsze jak doładuję to tak się robi z 2 razy pomocy :(

a i tam pisało ze dzwoniłem o godzinie 21:43 pytałem się każdego z rodziny nikt nie dzwonił w ogóle to nikt mojego telefonu nie rusza(bo zawsze wyłączony)

@EDIT

Ale jak zrobić żeby tak się nie robiło

a i mam z ery

Opublikowano
Kopiłem sobie 50 zł do telefonu dobra po 3 dniach pisze ze dzwoniłem(a wcale nie dzwoniłem) do mamy patrze czas rozmowy a tam 0:00 i ze zabrało mi 23 zł i tak zawsze jak doładuję to tak się robi z 2 razy pomocy :(

a i tam pisało ze dzwoniłem o godzinie 21:43 pytałem się każdego z rodziny nikt nie dzwonił w ogóle to nikt mojego telefonu nie rusza(bo zawsze wyłączony)

brat też tak miał telefon leży obok a tu smsmy czas trwania rozmowy 0;07 koszt 10 groszy i tak co sekunde a w połączeniach do nikogo nie dzwonił xD

potem samo przeszło a jak masz w plusie to idz tam i opierdol ich bo to oni cos kombinuja xD

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Na komy istnieją wirusy,które albo mają za zadanie rozpierd** sprzętu albo naciąganie zainfekowanej komórki przez ukryte rozmowy na płatne numery,wysyłanie sms itd.

Opublikowano

tak to prawda te wirusy dostają się do fona przede wszystkim przez bluetooth którego często zapominamy wyłączyć (błąd) oraz przez np. zainfekowane aplikacje które wrzucamy z kompa do fona

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Moze najpierw jaki masz telefon. Jak symbian to format, jak windows to... <wtf> Idz do salonu ery i wyjaśnij sprawe.

Opublikowano

pojdz do salonu ery ,oni albo dadza ci nowy telefon , lub wymienią . A kase powinni ci oddac