Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy Najlepszy Cheat Z God Mode!

Beater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki z przykrością ogłaszam iż god mode istnieje i dzisiaj sie przekonałem na własnej skórze

dobra zaczne od początku

Wstałem poszedłem do łazienki i umyłem zęby a nastepnie pachy bo przez noc troche sie spociłem

a potem.. nie wiecie co odpowiem troche dalej bo to bdz przynudzac

30 min później..

Wchodze na rooma BG

wyciągam moją pro AI_AW i patrze stoi skurczybyk z NIU to dziach mu Heda a on nic to zwnowu mu Heda a ten nic o_0..

dobra mówie tak być nie bdz wtedy powiedziałem Prz!@# z Granata! dup 2 granaty a on nic... i stoi se i sie patrzy na mnie

podchodzi do mnie i jeb mnie z piesci... o_0

to juz wyszedlem z równowagi odpaliłem mojego M&R CHeat i wyciagam obrotówke podbijam do niego z ziomkami

i dup full auto całe ammo w niego poszlo.. 200.. ten nic.. dalej mial full hp chlopaki z czołgów z samolotów napierdzielali nic

i mial 0 dedow jakis 5lvl... a u nas same po 50 -40 na 30 min meczu...

napisalem ze to hacker ma god mode a on sie smial... i pisal cos po turecku czy cuś...

obawiam sie ze bdz problem jak ten cheat wyjdzie bo pewnie narazie testowali.. nie wiem jak to zrobil ale dobry był...

@edit on nie mial lagów bo latał i zabijał jak chciał ... płynnie biegął itp

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

ja prawie god mode do CA rozkminilem mysle ze do WR bdz to samo bd próbowal xD

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

a wiesz co?

jak juz g1 próbowało zrobic cos z wklejkami i zaczęło im się to udawac to gdy rzucałem t-bomb nikogo nie zabiłem a mi automatycznie zaliczało deda ^^

i wtedy właśnie nie leżałem a mogłem chodzić po mapie i nikt mnie nie widział no ale niestety nikogo nie moglem zabic

Hejo

Opublikowano

her0es nie myl jakiś badziewnych skryptów z cheatem.

no dobra ale dało sie.

ale jesli byli by to w hacku a ja bym gral z klanem i miał TS to bym mogl wszystko obserwować i mowic gdzie kto kampi

poza tym jak by sie to pojawiło to w VIPach a vipy mają invisible, czyli prawie na jedno wychodzi

odchodząc od tematu; nie da się zrobic tego invi tak jak Virtual Jump? tylko przez ofset X i Z?

Hejo

Opublikowano

Mhm no to zagadka meczu który grałem przed chwilą rozwiązana...

3 magazynki z AW50F w typa a ten kurde stoi myślałem że nie trafiałem ale jednak krew leciała...

żal mi tych typów jak to wyjdzie to będzie masakra pełno turków na tym będzie siedzieć...

aż strach się bać...

Opublikowano

Ja też trafiłem na takich :( Jedni na maxa tankowali (padali po 50 headach z miniguna) albo w ogóle mieli cały czas full

np. taki gość toxicours często go widzę... ma żółty nick :P Po całym minigunie, rpg, calym pistolecie i napiepszaniu z katany nic :(

Opublikowano

ja miałem taką sytuacje na rozgrywce Knife koleś dał się zabić pare razy jak go łoiłem to potem latał na SJ ale jak go jechali to włączył coś i napierdalał wszystkich równo i nie dało sie gościa zarżnąć ;/ nawet potem użyłem na kolesia Telekila i AimBota a kutas dalej latał po mapie ...

Zbieram +

Opublikowano

Apropo tak po za tematem, czemu niektorzy maja zolte nicki? :P

jak nabijesz (chyba) 71lvl to tez bedziesz taki miał :)

Hejo

Opublikowano

Dobra wiecie co ja jednak zamkne bo spamek sie zrobi to tylko takie info :)

moze mi sie uda to zrobic moze nie.. oby ten cheat nie wyszedl w public

//Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...