Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Metin2.Pl Idiotyzm W Polskim Team?

LubianyIKochany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,witam.

Więc co tutaj dużo mówić wyslałem zgłoszenie do supportu, ponieważ gracz mi się odkrażał że naśle na mnie policje za gradzież konta(wtf?!) co jest niedopuszczalne dla owego konta + SS całej rozmowy PW:)

proszę

SS z gry

13268967755444052726.jpg

SS z odpowiedzi

65027899683207049856.png

komentujcie-.-

to jest posmiewisko-.-

Opublikowano

I dlatego nie gram na PL :) Warto pograć na US zero noobów ;)

Zgadzam sie , gadalem tam dzis z GM , zadnych wulgow , kultura , dalem dowod potem napisal ze gotowe i bylo normalnie a nie ze jakas podroba ss.

Opublikowano

Zgadzam sie , gadalem tam dzis z GM , zadnych wulgow , kultura , dalem dowod potem napisal ze gotowe i bylo normalnie a nie ze jakas podroba ss.

Bo team US wie co i jak mili, kulturalni, i wiedzą że gracz tez człowiek ;)

Opublikowano

Na US'ie fajnie się gra.. POLECAM!

A zwłaszcza dlatego, że na PL'u ceny poszły tak w górę...

No i coraz więcej noobów dochodzi :O

90501550996465506898.png

Sygnaturę i awatar zrobił

Thtsn

Kliknij :D

ZBIERAM +

Opublikowano

Po 1 sephyr to kobieta więc nie wiem kto tu zrobił z siebie pośmiewisko

po 2 to że w teamie metina są sami idioci wiadomo od dawna

s2c77Oa.png

Opublikowano

Team Metin2.pl = Dziady. Nie obchodzi ich nic. Teraz w teamie to same dzieci 11-12 lat i se tylko kolegom kozaczą, że dowód ojca podkosili i wysłali fote...

Opublikowano

MT2.PL , nie jest sam w sobie zły .. ale rozwala mnie cały team , oraz aktualne ceny , boty ITD .. Dlatego polecam Privy , albo jak kto woli MT2.Us ;)

Polecasz privy, albo Us'a a w sygnie masz " ... na s26 " o ile mi wiadomo Us ma 2 serwery xD a privów jest ponad 100 ( polskich )

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

@up dokladnie...

Tak jak byla akcja z ta kradzieza-.- odrazu sie zajeli a chlop podobno odzyskal stracone eq. A on je kupil na allegro o.O, gdzie sam przyznal ze wydal ok. 1k i nie dostal bana no to gratulacje.

Opublikowano

i to jest wlasnie polski team kiedys to banowali podrobilem ss i na pierwszy rzut oka niebylo widac ze trawa poskelajana i dali dla gosca bana za wulgi -.- teraz spr dokladnie zeby kogos zbanowac to trzeba sie sporo nameczyc te ich wymogi...

1378747514-U216092.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co do Taxika on nie kupil tego eq na allegro poprostu tyle kosztowalo wybonowanie poszczegolnych itemow

Ze w teamie metin2 sa debile to wiadomo od bardzo dawna

Kiedys moj kolega napisal w zarcie sell smocze monety w nawiasie byl zart bodajze

Dostal stalego bana bez odwolania

Opublikowano

Co do Taxika on nie kupil tego eq na allegro poprostu tyle kosztowalo wybonowanie poszczegolnych itemow

Kiedys moj kolega napisal w zarcie sell smocze monety w nawiasie byl zart bodajze

Kolego to nie minecraft żeby odkopywać co się da !

Co do tematu : Ciekawe co dalej w tej sprawie ?

Opublikowano

widziales date?

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...