Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Czy Nie Ban

Przemcio1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na to samo konto czy na inne?

Pewnie na PC masz bana na karte sieciową i na laptopie grasz na innym koncie.

Tamto zostało zbanowane i go nieodzyskasz.

Opublikowano

To jest niemożliwe. Jak np. twój kot zginie na podwórku, to w domu się zreśpi?

To nie Tibia. Skoro zbanowali Ci konto, to go nieodzyskasz.

Opublikowano

chłopie chyba lepiej wiem na pc na 1 konto wbijam i wyskakuje mi że mam bana na perma a jak na lapie wpisuje te same pasy to normalnie moge grac (nie weim nawet za co niby miał bym tego bana dostac jak nie używałem hackow anie bugów)

Opublikowano

mogłeś mieć loggery do innych gier, nawet nie musiałeś hackować. Nexon ci je wykrył.

nie wiem, może ci dali bana na ip.. spróbuj się zalogować na pc na innym koncie.

Opublikowano

mogłeś mieć loggery do innych gier, nawet nie musiałeś hackować. Nexon ci je wykrył.

nie wiem, może ci dali bana na ip.. spróbuj się zalogować na pc na innym koncie.

Próbowałem, też wyskakuje mi bann , ale na laptoipe wszystko jest OK , takie coś to mnie wkur*** , nie haxxam , a dostaje bana :( , na ip czy coś tam

Opublikowano

Był już taki temat że komuś działało na 2 kompie, ale dobra ja się nie wypowiadam bo znowu niektórzy (bez obrazy) poj**** będą pisały że się wymądrzam...

Skoro na tym kompie nie możesz lognąć się na żadne konto to znaczy że masz bana na adres MAC karty sieciowej, a może na IP. Spróbuj zmienić i to i to może będziesz mógł grać. A na początek zobacz czy jesteś na liście zbanowanych

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jak możesz, to podaj mi swój nick.

Zbanowali mi kiedyś 2lt5, u kolegi próbowałęm się zalogowac i było,że ban. U mnie, że ban. Dałem innemu koledze passy, też było,że ban.

Jak podasz nick sprawdze ci za co dostałeś bana. I czy wogóle dostałeś.

Opublikowano

Jak możesz, to podaj mi swój nick.

Zbanowali mi kiedyś 2lt5, u kolegi próbowałęm się zalogowac i było,że ban. U mnie, że ban. Dałem innemu koledze passy, też było,że ban.

Jak podasz nick sprawdze ci za co dostałeś bana. I czy wogóle dostałeś.

@matt

A ty już kurwa skończ pokrzywdzonego udawac, ok? Dzięki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...