Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-Bomb

buli95

T-bomb  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tobie te? usun??o t-bomby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano usunęło mi t-bomby (ze skryptu oczywiście) ale reszta broni została :D jak jest u was?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

No a mi tylko t-bomby :D reszta została

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

kurwa mac w pizde chuje jebane mialem LEGALNIE kupione cx4strom z g1 a te chuje go usunely WTF

mi psg zostało, rpg :D

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Usunęły skrypty nam z kompa i bronie ze skryptów ( u mnie tylko storm bo jego tylko mialem). Bądźmy wdzięczni GamersFirst ze nie dali banow

Gdyby dawali kazdemu bana to by stracili połowe graczy. Dlatego się zlitowali.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

OMG az mi ich zal.... usuneli mi polewe eq (cx, mac10, t-bomb wszystko co bylo za 1 dinar)

Koncze w to grac Ciotki **** ... mialam psg redv na kilka dni no bylo w mp i co i to i dupa usuneli mi je.... skur........

PozdRo ;****

Nie gram w to

Opublikowano

O_o przed chwilą poszedł też gold famas i tiger m200a1 (chyba tak :D) do tego cx4,mac_10 i gold mp5k. Zostało tylko gold k1, psg red i rpg7 sw O_o

Opublikowano

Gdyby dawali kazdemu bana to by stracili połowe graczy. Dlatego się zlitowali.

Hahaha a na co im taki gracz jak ich okrada ???

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Bywalec
Opublikowano

Właśnie pomyślcie tylko trochę i po co te pretensje ?

Gdyby naprawdę się Gamersfirst wkurzyło to połowa graczy by bany podostawali i moim zdaniem zrobili to nie sprawiedliwie pobanowali te ogromne levele za wklejki a z innymi dali sobie spokój ?

Co oni odwalają powinni dać każdemu bana kto używał skryptów ....

A wy się martwicie za wam t-bambo usuneli, lepiej się cieszcie, że kont nie straciliście... :P

POZDRO :)

53981808b2521f3d.jpg
Bywalec
Opublikowano

Mi nie usunęli T-bomba ale i tak sam go skasowałem bo już miałem liczne groźby banem xD

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...